arkdaşlar serwer poseidon str farkı buda ayrıca bu Lordların 2sini de aynı günde kestim Very Happy ss leri koyuyorum Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing extrabeer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
74 lwl de str glavie çarla lord yarkan kesilirmi gelin bakın
· 33 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
tbrklr unıon masterımız
saol senin çar adı ne?
KaHRaMaN_0
saol senin çar adı ne?
Tebrıklerr 74 level Güzel .....
H
Hastalıklı_İnsan_V.2
⭐ 19y
arkdaşlar serwer poseidon str farkı buda ayrıca bu Lordların 2sini de aynı günde kestim Very Happy ss leri koyuyorum Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing extrabeer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Ulen ihsan senmisin senin ne işin war olm burda ben HeLL_AwAiT ous len ben kro Mr. Green
S
StarkDrache
⭐ 19y
Tebrikler
Ne Kadar sürdü Mr. Green
Ne Kadar sürdü Mr. Green
K
kocakafali
⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ula ıhsan nbr bende posedıonda aynı guıldeyız ısmımı vermıcem Mr. Green
tbrkler 74 lvl de sen yıne ıyı kesmıssın bızım redsea de arkdaş ant0ny0 67 lvl de kestı Very Happy
R
Rahatsizim
⭐ 19y
tebrik ederim.
arkadaşlar bir de resim konulan mesajlarda alıntı yapmazsanız iyi olur. görüntü çok bozuluyor.
arkadaşlar bir de resim konulan mesajlarda alıntı yapmazsanız iyi olur. görüntü çok bozuluyor.
tebrik ederim.
cok dogru ben solıcektım tamda Very Happy
vala helal olsun ben 71 de gıtmıstım bı caktı 7 k sonra bı spam yaptı ben yerde Mr. Green
İyi iş çıkarmışın tebrikler extrabeer
tbrkler 74 lvl de sen yıne ıyı kesmıssın bızım redsea de arkdaş ant0ny0 67 lvl de kestı Very Happy
serwerin en saglam STR-bow charıydı bi zamanlar xD
ben 55level falanken Lord keserdi xD
sımdı piyasada yok ant0ny0 come again xD
tbrkler kardeş bende 74 um ama kesecegımı sanmam.16k hp 6 k mp var snın set eksık biraz heralde..ama ölmen lazımdı yardımcılar cıkınca bizim serverda 80 str ler yatıyo..
K
kocakafali
⭐ 19y
ihsan sen 50 lvlde isyu kesmıstın demı oguz koymustu ssyı 1 ay önce Very Happy
Tbrkler ama str 74 de kesio ,nuker 62 lvlde kesio ^^ canlı şahitim OSKIJEN 62 lvl ken Lordu kesmişti server persia
yok artik nereye 62 de kescek bi nuke atsa yarkan gelip sadece 1 kere wursa bile %200 yatar Very Happy ki zaten yarkana nuke atsa we yarkan ona gelmiyosa etrafta baslakalari wardir demektir we 1 kisi olsa bile 62 lvl adamn wurcagindan cok daha iyi wurur
ah ah ihsan ben oOKingOo charımı hacklediler o zaman ben oynuyordum ama şimdi p.çin biri oynuyor
ihsan benim charı nasılsa ben alcam geri kimin aldığını buldum şimdi babası kaldı telefonunu aldımmı tamamdır çalan kişi kastamonudaymıs Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap