Icerige atla
Extraloob

74 lwl de str glavie çarla lord yarkan kesilirmi gelin bakın

· 33 Yanıt · 4.7K görüntüleme
B
Bellatrix OP ⭐ 19y
arkdaşlar serwer poseidon str farkı buda ayrıca bu Lordların 2sini de aynı günde kestim Very Happy ss leri koyuyorum Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing extrabeer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
33 Yanıt
W
WildKing ⭐ 19y
tbrklr unıon masterımız
B
Bellatrix OP ⭐ 19y
saol senin çar adı ne?
W
WildKing ⭐ 19y

saol senin çar adı ne?
KaHRaMaN_0
T
Tweaked ⭐ 19y
Tebrıklerr 74 level Güzel .....
H

arkdaşlar serwer poseidon str farkı buda ayrıca bu Lordların 2sini de aynı günde kestim Very Happy ss leri koyuyorum Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing extrabeer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Ulen ihsan senmisin senin ne işin war olm burda ben HeLL_AwAiT ous len ben kro Mr. Green
S
Tebrikler
Ne Kadar sürdü Mr. Green
K
kocakafali ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

ula ıhsan nbr bende posedıonda aynı guıldeyız ısmımı vermıcem Mr. Green
R
RyuKenJin ⭐ 19y
tbrkler 74 lvl de sen yıne ıyı kesmıssın bızım redsea de arkdaş ant0ny0 67 lvl de kestı Very Happy
R
Rahatsizim ⭐ 19y
tebrik ederim.

arkadaşlar bir de resim konulan mesajlarda alıntı yapmazsanız iyi olur. görüntü çok bozuluyor.
R
RyuKenJin ⭐ 19y

tebrik ederim.

arkadaşlar bir de resim konulan mesajlarda alıntı yapmazsanız iyi olur. görüntü çok bozuluyor.

cok dogru ben solıcektım tamda Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
vala helal olsun ben 71 de gıtmıstım bı caktı 7 k sonra bı spam yaptı ben yerde Mr. Green
L
Lloody ⭐ 19y
İyi iş çıkarmışın tebrikler extrabeer
R
RaPLeX ⭐ 19y

tbrkler 74 lvl de sen yıne ıyı kesmıssın bızım redsea de arkdaş ant0ny0 67 lvl de kestı Very Happy

serwerin en saglam STR-bow charıydı bi zamanlar xD

ben 55level falanken Lord keserdi xD

sımdı piyasada yok ant0ny0 come again xD
F
fethi ⭐ 19y
tbrkler kardeş bende 74 um ama kesecegımı sanmam.16k hp 6 k mp var snın set eksık biraz heralde..ama ölmen lazımdı yardımcılar cıkınca bizim serverda 80 str ler yatıyo..
K
kocakafali ⭐ 19y
ihsan sen 50 lvlde isyu kesmıstın demı oguz koymustu ssyı 1 ay önce Very Happy
D
DarkHero ⭐ 19y
Tbrkler ama str 74 de kesio ,nuker 62 lvlde kesio ^^ canlı şahitim OSKIJEN 62 lvl ken Lordu kesmişti server persia
E
Excrea ⭐ 19y
yok artik nereye 62 de kescek bi nuke atsa yarkan gelip sadece 1 kere wursa bile %200 yatar Very Happy ki zaten yarkana nuke atsa we yarkan ona gelmiyosa etrafta baslakalari wardir demektir we 1 kisi olsa bile 62 lvl adamn wurcagindan cok daha iyi wurur
O
oOKingOo ⭐ 19y
ah ah ihsan ben oOKingOo charımı hacklediler o zaman ben oynuyordum ama şimdi p.çin biri oynuyor
O
oOKingOo ⭐ 19y
ihsan benim charı nasılsa ben alcam geri kimin aldığını buldum şimdi babası kaldı telefonunu aldımmı tamamdır çalan kişi kastamonudaymıs Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: