Icerige atla
Extraloob

7+4 = 12 (Herkes Bahçeli Gibi Değil)

· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme
W
Whisk OP ⭐ 16y

Adam hesabı kitabı biliyor beyler dağılın ashamed0003

*Siyasi maksatla değil komedi maksadıyla paylaşıyorum.
12 Yanıt
N
nobrain ⭐ 15y
Adam yaklaşık 12 diyor. Tabii yaklaşık kelimesinin manasını bilmek gerek bu cevabı irdelerken... Bu hesabı yaparken atladıkları bir şey varsa onuda ekleyerek bunu söylüyor ama . anlayana 😉
Advance
Advance ⭐ 18y
Yaklaşık kelimesi küsüratlarını da dahil ettiğinde çıkan sonuç ama, tartışma konusu yapmayın sadece komik deyip geçin 🍺
W
Whisk OP ⭐ 16y
Adam yaklaşık 12 diyor. Tabii yaklaşık kelimesinin manasını bilmek gerek bu cevabı irdelerken... Bu hesabı yaparken atladıkları bir şey varsa onuda ekleyerek bunu söylüyor ama . anlayana ;)

Kardeşim, adam dört işlem diyor matematik diyor yırtıyor kendini ama 7+4'e 12 diyor. Tamam yaklaşık diyor ama 7 ile 4'ü söylerken yaklaşık sözünü kullanmıyor. Bence siyasi yerlere çekmene gerek yok video gayet açık.
N
nobrain ⭐ 15y
Adam yaklaşık 12 diyor. Tabii yaklaşık kelimesinin manasını bilmek gerek bu cevabı irdelerken... Bu hesabı yaparken atladıkları bir şey varsa onuda ekleyerek bunu söylüyor ama . anlayana ;)

Kardeşim, adam dört işlem diyor matematik diyor yırtıyor kendini ama 7+4'e 12 diyor. Tamam yaklaşık diyor ama 7 ile 4'ü söylerken yaklaşık sözünü kullanmıyor. Bence siyasi yerlere çekmene gerek yok video gayet açık.

Şimdi bakın. Eğer ki video için konuşacaksak 7+4 ün 12 yapmadığını her insan bilir. Ancak burada irdelenmesi gereken şey bu adamın dediklerini incelemek ve bu hesabı ne için yaptığını bilmektir.

He bu arada komik mi? Ben izlerken gülmedim... 🍺
W
Whisk OP ⭐ 16y

Şimdi bakın. Eğer ki video için konuşacaksak 7+4 ün 12 yapmadığını her insan bilir. Ancak burada irdelenmesi gereken şey bu adamın dediklerini incelemek ve bu hesabı ne için yaptığını bilmektir.

He bu arada komik mi? Ben izlerken gülmedim... 🍺

Neden gülmediğini anlayabiliyorum, neyse uzatmaya gerek yok. Ben hiç bir şekilde siyasi niyetle paylaşmadım siyasetle ilgilenmiyorum. Sadece komik geldi paylaşmak istedim. [horny21
S
Schweppes ⭐ 17y
Gerçekten siyaseti boş verirsek orada adam yaklaşık bir değer söylüyor yanlış anlaşılmaya yol açmamak için daha farklı bir şekilde söyleyebilirdi fakat buralara çekileceğini düşünmemiştir herhalde. 🤔
M
Maynard__ ⭐ 16y
hahahaha 😆
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Ana okul terk 😄
Yaralı style
D
Ana okul terk :D

makara:
M
Mojito ⭐ 18y