Adam hesabı kitabı biliyor beyler dağılın ashamed0003
*Siyasi maksatla değil komedi maksadıyla paylaşıyorum.
*Siyasi maksatla değil komedi maksadıyla paylaşıyorum.
Adam yaklaşık 12 diyor. Tabii yaklaşık kelimesinin manasını bilmek gerek bu cevabı irdelerken... Bu hesabı yaparken atladıkları bir şey varsa onuda ekleyerek bunu söylüyor ama . anlayana ;)
Adam yaklaşık 12 diyor. Tabii yaklaşık kelimesinin manasını bilmek gerek bu cevabı irdelerken... Bu hesabı yaparken atladıkları bir şey varsa onuda ekleyerek bunu söylüyor ama . anlayana ;)
Kardeşim, adam dört işlem diyor matematik diyor yırtıyor kendini ama 7+4'e 12 diyor. Tamam yaklaşık diyor ama 7 ile 4'ü söylerken yaklaşık sözünü kullanmıyor. Bence siyasi yerlere çekmene gerek yok video gayet açık.
Kardeşim, adam dört işlem diyor matematik diyor yırtıyor kendini ama 7+4'e 12 diyor. Tamam yaklaşık diyor ama 7 ile 4'ü söylerken yaklaşık sözünü kullanmıyor. Bence siyasi yerlere çekmene gerek yok video gayet açık.
Şimdi bakın. Eğer ki video için konuşacaksak 7+4 ün 12 yapmadığını her insan bilir. Ancak burada irdelenmesi gereken şey bu adamın dediklerini incelemek ve bu hesabı ne için yaptığını bilmektir.
He bu arada komik mi? Ben izlerken gülmedim... 🍺
Yaralı styleAna okul terk :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap