Icerige atla
Extraloob

7.2 hybrid Lütfen Bakınnnn....

· 22 Yanıt · 3.1K görüntüleme
A
Adonia OP ⭐ 19y
72 lwl oldum 7.2 hybirdim
7lwl int 2 lwl str
90 da 70 lwl int 20 lwl str gibi olacak sizce nasıl bir build
Skillerim
68 Fire
68 Light
68 heuksal
skiller max ancak Anti Cold biriyim Smiley skiller problem deilde Statlarım nasıl sizce?
kötü ise kötü diyebilrsiniz ama Nedenleriyle açıklayın
Ve Protector giyiyorm
22 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
7-2 die bi hybrid var mı ki?90'da biseyler yapıcakmısın tabi ama neyse.Son zamanların tutulan hybrid buildi.Eger kullanbilrisen güzel char.
A
Adonia OP ⭐ 19y
ben bunu 7.1 in abisi olarak görüyorum Very Happy 90 da 70 lwl int 20 lwl str giib olacak 😊
G
gokhan2413 ⭐ 19y
7.2 yerine madem 90 i dusunuyon 8.1 yap bence ayrica coldsuz bi int agirlikli hybrid neye benzer bilmiyorum ozellikle de bolca mp varken snow shiled i kullanmamak senin icin kotu olacaktir phy defans aciginda olacak heuksel diyosun kalkanda yok str charlar karsisinda sansin olmaz (BENCE)
M
Macro ⭐ 19y
farkındamısın 5.1 den daha düşük int str oranın bence iş yapmaz sen onu 8-1 yap o durumda adam indirmen çok zor
A
Adonia OP ⭐ 19y
snn dediğine göre 2.1 lerde o zmn ezik charların önde gideni olur bu 5.1 le 2.1 in dengelenmiş hali gibi
M
Macro ⭐ 19y
2-1 zaten ezik orada silah mı nukemü önemli belli değil bence bi taraf ağır basmalı baya seninkindede aynı şey geçerli ama fullstr de silah önemli belli 7-1 ve 8-1 de silah önemli o da belli orta şekerli hem silah hem nuke un çok önemli olduğu bi 5-1 var
M
Macro ⭐ 19y
pardon 7-1 ve 8-1 de nuke yazcaktım yanlış yazmışım
L
LoKoTe ⭐ 19y
dostum güsel düşünce de neden anti coldsun nükerler için cold defans zaten hersey için cold defans ama sen bilirsin:D
P
Pariss ⭐ 19y
arkadasım cold yok ise işin bir hayli zor saglam crisi olan bowcular tek atar 😊 glavier de stun yaparsa kurtulamazsın 😊 bence int agırlıklı bir charda cold gerekli tabi elinde kalkan yoksa 😊
A
Adonia OP ⭐ 19y
cold zaten 48 ama sevmediğim için yaszmadım Very Happy ben buildi sromştm sadece 7.2
-
çar batmış , hiç ugraşma ast ve sro yu bırak bebişim Very Happy
M
Macro ⭐ 19y

çar batmış , hiç ugraşma ast ve sro yu bırak bebişim Very Happy

senin nukerından sağlamdır Very Happy tekrardan geldin demek senden ricam rehber yapmaman lütfen Twisted Evil
J
ben 7 int 1 str im ve hersey 67 de
buz elek ates ve heuksal
kendi ıvım deki glavierler ve bladerler eger cok saglamsa yatmıyo ama genelde ben üsteyim hmm
A
Adonia OP ⭐ 19y
jun'or falcon sen yorum yapmadan önce bence 300 mastery sınrını öğrenmelisin "
D
DyNaSTy ⭐ 18y
7.2 hybrid demek 3,5 int 1 str demekki oda senin Mag Balanceni altla üst edecek neüdüğü belirsizler alemine aktaracak. Hp zaten az olacak

[HyBrid sadece wizard içindir adam zaten cok vuruyo dahasını ne yapayım dio 7.1 hy brid oluyo yani onlar bile keşke full int olsaydım diolar]

Bence o Charı kakala birine xD
detective
M
Macro ⭐ 19y

7.2 hybrid demek 3,5 int 1 str demekki oda senin Mag Balanceni altla üst edecek neüdüğü belirsizler alemine aktaracak. Hp zaten az olacak

[HyBrid sadece wizard içindir adam zaten cok vuruyo dahasını ne yapayım dio 7.1 hy brid oluyo yani onlar bile keşke full int olsaydım diolar]

detective

haklısın +2107
A
Adonia OP ⭐ 19y
puhhaha 2.1 hybridler seni görmesin Very Happy lol 5.1 lerde görmesin wizard ayrıca bence saçmalık ötesi olur hybrid olursa zaten hp si az çok vurup tekte indirecek br cahara str vererek damage düüşürmek nasıl bir mantıktirki
M
Macro ⭐ 19y

detective

pardn mesajın bitek sonunu okumuşum bencede 5-1 ler seni görmein 2-1 ler görsede bişi olmaz
H
hitful ⭐ 19y
Hybrid mi ??? TEk Diyceim bu yani ((abi biraz da manaya ver)) ne fantezidir hybrid biraz ondan biraz bundan sen rakı sofrasına meyve suyu koyuon bilader bu hybrid olayında

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: