Icerige atla
Extraloob

71 Lvl'de 25k HP :) İnanılmaz

· 20 Yanıt · 2.0K görüntüleme
N
Narqotic OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

Wallaha ben Bu avrupalılardan Korkuyorum:)
20 Yanıt
L
LoKoTe ⭐ 19y
hehehe avrupa büyüsü ile oluyor bende de 52 lvl de normalde 7700 hp vardı büyü ile 8600 olmustu Twisted Evil Twisted Evil
L
batırdılar sro yu yaww euro char int bızım str adamlara tek atabılıyorlar bu ne yaw
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bence mükemmel yaptılar oyun artık tek charın itemleri ile bitmiyor çevren ve dostluğun genişliği ile daha da güçlendiriliyor tek başına kovboyculuk olmaz artık Wink
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

bence mükemmel yaptılar oyun artık tek charın itemleri ile bitmiyor çevren ve dostluğun genişliği ile daha da güçlendiriliyor tek başına kovboyculuk olmaz artık Wink

ben de bişey ekliyeyim eger bu cleric bufflsın seni sunlu adamla kafa kafaya dovusursun^^ bu ozelligi baya sevdim
C
Ch0sen0ne ⭐ 19y
bencede harika oldu oyun. begenmeyenler birakabilir serverler bosalir bari...
C
Ch0sen0ne ⭐ 19y
bide extra nin dedigi gibi artik tek basina bi bok diilsin hadi chinese charlar yine tek basina yasayabilirler ama eurolar icin kesinlikle takim calismasi sart. herturlu euro chardan 40 lvl yapiorum 2-3 tane yaptim hepsini az da olsa goreyim die. tabi bide honor Very Happy
L
LoKoTe ⭐ 19y
80 lvl sin kervan atıyon hırsızlık yapıyon yanında bi char olacak avrupa sana bi buff layacak canın 20 k dan 22 k dan 27-28 k ya cıkıcak sen sunlu adam bile kesemez:D:D:D Twisted Evil Twisted Evil
O
oOKingOo ⭐ 19y
bide 80 lvl lik full str bi adama verilirse o buff adamın 30k yı gecer hp si Very Happy
N
Narqotic OP ⭐ 19y

bide 80 lvl lik full str bi adama verilirse o buff adamın 30k yı gecer hp si Very Happy

bencede geçer 😊
T
tikijan ⭐ 19y
bende 18kvarken adam bi bastı 20 k gecti bile şok oldum 😊 işe yarıyo ne lordar keserim bunla Very Happy
B
boo ⭐ 19y

+1 artk oyunun sadece lvl olmadii item olmadii anlasildi =)) daha ii oldu...............
N
Narqotic OP ⭐ 19y

+1 artk oyunun sadece lvl olmadii item olmadii anlasildi =)) daha ii oldu...............

ewt Exclamation
_

bencede harika oldu oyun. begenmeyenler birakabilir serverler bosalir bari...

haklısın headbang2ft9
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Shocked Shocked
B
boo ⭐ 19y

ben de bişey ekliyeyim eger bu cleric bufflsın seni sunlu adamla kafa kafaya dovusursun^^ bu ozelligi baya sevdim

tam tersi olduunu düşün bi Very Happy
mesela sende buff yok sunlı da var Shocked
_
anam HP ye bak

Gerci benimde aynısı olmustu guild war yaparken ark buffları 80 lv le birebir kapısıyodum xD
R
RollsRoyce ⭐ 19y
lorddan yattım biri resledi 28k hp olmustu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: