Icerige atla
Extraloob

7/1 Hybird Nuker Lighting-Bicheon-Force

· 25 Yanıt · 11K görüntüleme Sabitlenen
A
Absence OP ⭐ 19y

Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz.
25 Yanıt
G
güzel ama snow sheild yokken biraz kötü olabilir
O
osman_onur ⭐ 17y
güzel ama 5.1 yaparak yada 7.1,8.1 yaparak heuksal-fire-cold yaparsanız daha rahat olur ama koşma kaybınız olur lıgt-cold-heuksal ı öneririm
S
satanyu ⭐ 17y
Böyle çar yaparsan pwp de aykamazsın lol 🤘
P
7+1 char yapcaksanız bnden öneri sword yada spear takılın özellikle fire el yakmayı max yapın
J
justkeeper ⭐ 17y
Bence Hıc oLmaz. STR İNT Oranları yanlıs.
M
musser ⭐ 19y
force yerine coldu açsak daha iyi fire el yakma olmadığı için atack ı da düşer...
B
Black Rain ⭐ 19y
Dediğiniz yapılandırma zaten mevcut ^^ 117 ayrı yapılandırma açtık, Bunun yerine onu açsaydınız gibilerinden cümleler kurmayalım ^^ Hepsi mevcut 😘 ❤️
S
sodeska ⭐ 17y
build acisinda bir sikintim yok benim ama 100 lvl 7.1 hybird kac stat point str vercez.
S
sodeska ⭐ 17y
7.1 build aciklamsi yapiyonuz sadece 7.1 stat poitnleri koyun birde 5.1 koyun yanina da resim atin build illaki duzelir ama stat poinleri duzelmiyor.
F
bence çok güzel bi build değil çar 7:1 de olsa snowsuz şansı yok birde bladenin zaten zehirleri var force niçin açarlar anlamam 🤔
E
edi3 ⭐ 17y
heuksal konusunda kesinlikle katılmıyorum.

Hybrid nukerler sadece sword shield kullanmalı + buildde bicheon 3. seri istege baglı diil kesin kesinlikle acılmalı
N
Nebula ⭐ 19y
Sword Shield ve Snow Shield bir nukerin olmazsa olmazıdır.Heuksala lafım yokta neden Cold yok ?
S
Spa ⭐ 19y
Coldsuz nuker soyuk nukerden farksızdır. istediğin itemi koy bu çara ister sun döşe Çöpten başka bişey bırakmaz ardında. Tek yeme ihtimali çok yüksek 😎 Snow'suz Nuker itemsiz bir çar gibidir.
A
Amandil ⭐ 17y
heuksal konusunda kesinlikle katılmıyorum.

Hybrid nukerler sadece sword shield kullanmalı + buildde bicheon 3. seri istege baglı diil kesin kesinlikle acılmalı

Arkadasa katılıyorum neden?Çünkü yanlıs görmediysem cold vermiyoruz ve dogal olarakta armor yok bunun için bichenon 3. seri lazım 🕵️ Bana sorarsanız hybrid bichenon charlar biraz dandik ama zevkler ve renkler tartısılmazz 🤔
A
Adith ⭐ 18y
7.1 hybird icin str,int pointleri nasıl dagıtıyorduk?
A
Absence OP ⭐ 19y

8lv de bir 3 kere str vermen gerekiyor
A
Adith ⭐ 18y

Teşekkürler. 😘
B
7:1 spear olması tercihimdir 😎
B

bence ilk bastan 11 lvl str sonra full int benim ark ta var öyle bir car ve memnun 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: