Bugün aldığım 700 silk + 100m 😆
- Resim Silinmiş.
Yeni Dressden bir foto
- Resim Silinmiş.
bu da bir critic^^
- Resim Silinmiş.
okul olduğu için premiumu uzuyacak denilen 15 tatilde kullanmayı düşünüyorum 😈
700 Silk :)
· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
B
BlackMamba24
⭐ 18y
hayırlı olsun iyi kasarsan 80i geçebilirsin
Temet Nosce
⭐ 17y
Hayırlı olsun ^^
C
chipshajen
⭐ 17y
hayırlı ola
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Charı Soydurmayasın Preyi satarlar npc'ye xD
keşke 1 hafta daha bekleyip glacial dress alsaydın xD
Hayırlı olsun.
Zevkini çıkar ^^
keşke 1 hafta daha bekleyip glacial dress alsaydın xD
+Toxic
Duyuruldugu günden beri bekliyorum, Malazgirt 'te de Dress 'siz (silksiz) gezilmiyor ki .. Zengin server çıktı başımıza heralde 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Teşekkürler hepinize
Bu dressi beğendiğim için aldım yoksa dressim vardı zaten beğenirsem onu da alırım 😜
Bu dressi beğendiğim için aldım yoksa dressim vardı zaten beğenirsem onu da alırım 😜
Hayırlı olsun, fakat server kötü ^^ Bende Persia'da oynuyordum, sıkıldığım için bıraktım Persia'yı, 86 FF Wizz / Cleric charımı satıyorum, Emyln. Istersen pm atabilirsin, gayet uygun fiyata.
ben persia açıldığı andan beri oynuyorum o kadar çok değiştirdim ki oynadığım karakteri..Başka bir serverda rahat oynayamıyorum persia evim gibi oldu 😈
Persia.. İlk serverım. Max 32 lvl olabilmiştim ama ilk zamanlar olduğu için zevk alabildiğim tek serverdı.
[F New]Solo Gitarist
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Git magic pop oyna 😜
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Hayırlı olsun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
PasificSro - Bagdat Online ''110 Cap - Free Silk'' 700+ Onn Jacobs - 78 LvL - Bard/Rogue - İtemsiz - swsroda 700 silk Greece Serverinde 5B Gold Satılıktır (Sadece 700 Silk) Pookey - 109 LvL - Warrior/Cleric - 700 Silk - 105 TL SILK E-PIN YA DA SILK ITEM SATILIR [ STOK 20.000 SILK E-PIN - 5.000 SILK ITEM ]