Öncelikle arkadaşlar bu konu daha önce verilmişse hepinizden özür diliyorum.
Programımızın adı "UHARCh" bazı arakdaşlar bilir bu muazzam bir sıkıştırma programıdır arkadaşalar ,
mesela 2 cd'lik bir oyunu tek cd'ye atabiliriz veya kendi deneyimim ile 250 mb 'lik bilgiyi 30mb yapabilirsiniz ,
neredeyse buda devrim niteliğinde bir program
KULLANIMI: Dosyayi kurduktan sonra "Folder" butonuna tikliyorsunuz.Acilan Pencerden "Zip"lemek istediginiz dosyayi
seciyorsunuz "Add" dedikten sonra "Pack It" butonuna tiklayip son acilan sayfada "Create Archive" secenegiyle Arsivi
kaydedecek dosyayi secip islemi noktaliyorsunuz... Hepsi Bu kadar başarılar..ve program uharch ile sıkıştırdığınız
dosyayi hardiskinizde istediginiz yere kuruyor. Oyun firmalarinin kullandigi teknik... ms-dosta calistigi icin cok
guzel ve ise yariyor...
örneğin football manager 2005 oyununu ( demo gibi bişi) 250 mb idi ve içinde resim müzik filan herşey vardı bununla
sıkıştırdım 30 mb indi ne resim formatlarında nede müzik formatlarında hiçbir değişiklik olmadı.Denemenizi tavsiye ederim
NOT:Ticari amaçlar dışında kişisel kullanım için bedava olduğunu söylüor programın açılışında UHARC ın beta sürümü gibi bişey..!
Burdan
Saygılarımla...
- Resim Silinmiş.
>>> 700 mb Cd'ye 1.7 GB Yazmak İstermisiniz <<<
· 7 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Bunu yükledikden sonra wrar'ın çalışması aksar mı ? :S
2sini aynı anda kullanabiliyorsak ne güzel olur valla ^^
2sini aynı anda kullanabiliyorsak ne güzel olur valla ^^
Bilmiyorum hacım,deneme şansım olmadı 😜
Yok , istemem . 😄
Neyi?