Icerige atla
Extraloob

+7 basmak için önerileriniz!!

· 46 Yanıt · 7.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
jangan tomba hiç gitmedin galiba Twisted Evil
P
Piglet ⭐ 19y

ohh be buldum teşekkürler.

http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=101&t=13032

-Resim Silinmiş.

Zuhahaha.
Zaten 100 wep elixir 20m. Lucky powder, lucky stone, steady stone falan da işin içine girerse 30-35m'u bulur. E basma garantinde yok. Bunun yerine gider +5 silah alırım.

Ayrıca nasıl simya imiş anlamadım. Benim bildiğim böyle şeylerde daha ucuza mal olan bilgiler verilir. 100 elixir ile herkes +5 yapar çünkü.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
100 elixir işin son noktasıdır işi garantiye almak içindir ayrıca adam gibi oyun oynayanın kasasında 200 elixir rahat vardır hoş önceden stall char ile satıyorduk sonrasında biriktirmeye başladık ki bu 10 elixir ile de tutar 100ile de amaç tek seferde işi kotarmak sen 100 elixir toplarsın 20 günde sonra lvl 72ye gelirsin itemine +5 basarsın canımcım capişşş Wink
F
fenasii ⭐ 19y
hangi server o ya 35 m ye +5 silah alabiliosun Question
P
pfffffff ⭐ 19y
bunun en iyi yolu budur bence hep denerim ve yaparım sattıgı charımdada +7 silahım vardı zaten

elinize 2 silah alın birisi kullandıgınız birisi dacma crt 2 mesela siz glavie kullanıosunuz aldıgınız dandik silahta glavie olsun

ilk önce dandik silaha basın sıra sıra basın ve asıl silahınız yanacak
sonra asıl silahınızı +4 e getirin +4 basmak kolaydır
ve ertesi gün +5 yaptıgınız dandik silaha +6 basın tutarsa +7 basın büyük ihtimal yanacaktır
ve +4 olan asıl silahınıza +5 deneyin tutacaktır hayırlı olsun.
herhangi bir ihtimale karşı eger elinizde mevcutsa stady ve lucky stone basın
P
Piglet ⭐ 19y

bunun en iyi yolu budur bence hep denerim ve yaparım sattıgı charımdada +7 silahım vardı zaten

elinize 2 silah alın birisi kullandıgınız birisi dacma crt 2 mesela siz glavie kullanıosunuz aldıgınız dandik silahta glavie olsun

ilk önce dandik silaha basın sıra sıra basın ve asıl silahınız yanacak
sonra asıl silahınızı +4 e getirin +4 basmak kolaydır
ve ertesi gün +5 yaptıgınız dandik silaha +6 basın tutarsa +7 basın büyük ihtimal yanacaktır
ve +4 olan asıl silahınıza +5 deneyin tutacaktır hayırlı olsun.
herhangi bir ihtimale karşı eger elinizde mevcutsa stady ve lucky stone basın

Dandik silahı +5 yapacağımıza kullandığımız silahı yaparız. Çok gereksiz bence.
S
sabri OP ⭐ 19y
sanıırm kullandığın silahı +5 yapabilmn için önce dandik silahı +5 yapman gerekiyo ben bunu anladım Wink
S
Sparky ⭐ 19y

fuse ye basarken besmele cekmeyi unutma Mr. Green

bunu hic unutma ben ne astaral ne lucy nede immotal olmadan +7 batımm bu islemle basla ilk :?!!! Question Question Question Question Question Question :?!!!
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
+5 basmakta ne var ya 500 elxıre astralsız +9 yaparım be Mr. Green elımde +7 var walla hehe
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
+5 basmakta ne var ya 500 elxıre astralsız +9 yaparım be Mr. Green elımde +7 var walla hehe
M
Morwena ⭐ 19y
hacım nasıl yapılıyo o zaman +5 bize de öğret bowu bi yapamadım +5 Cool
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
walla hacım accıkta sans ısı tabı ya ama ole taktıgı falan yok herculeste oynuorm benı bılen bılır + yonumu Cool 64+6 blade yaptım astralsız ımmortal absmayı unuttum +7de yok oldu Twisted Evil aynı sey 64+6 shıeldıme oldu sonra 68+6 shıeld yaptım 4 defa yaptım hepsındede +7de yandı sımdı ugrasmıom 72yı beklıom elımde 72+7 blade var ama buna astral bastım 1 tane harcadım sadece sans ısı ya tamamen sans ust uste 6 tane elxırıle 68+6 shıeld yaptım only luck Laughing
R
raporlu45 ⭐ 19y
Bende astral li 72+6 glavie vardi bastım tutmadı 4 e indi..astral gitti sonra cok sinir oldum +5 bastım oldu sonra alltakı gibi +7 yaptim hep bunu uygularim;
lucky stone bas sonra bi tane baska bi silaha + bas yandıktan sonra +5 olan silaha
bas ayni seyi +7 denerken de yap

Bu arada bunu yapmadan once 150m harcayip phy 41 i geciremeyip en son 0 da kalan 72+5 glavie mi +6 yaptiktan sonra +7 ye bastım yok ettim immortal olmamasına ragmen bastım bilerek yok oldu uzulmedim : Bi da olsa yine basarim Very Happy
4
486dx4 ⭐ 19y
onca elixir o kadar luck bi o kadar astral immortal taş hazırını alalım daha iyi bence
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
ehhe 68+8 yaptım herculeste Mr. Green
L
LibLibi ⭐ 19y
la herkezin bi taktigi var xD benmim yok ama Mr. Green oyüzden swordum +3 ve shieldim +2 ( 50 kereye yakin RAHAT +4 / +5 / +6 da yandi ( shield) kahvekeyfi
T
tikijan ⭐ 19y
bencede 500 elxirle en az +8 yaparım sadece immortallı silahla ben astralsız ikinciye +7 yaptım max. 100 elxir harcadım ben hotanda yüzükcüde basarım bütün +larımı ilkinde +8de yandı ikinciside duruyo bakalım denicem bi ara itemlerimi bi ayarliyim bi tane daha glavie çıksın ondan sonra denicem bakalım tutcak mı? Laughing
K
KaNaKaN ⭐ 19y
valla tek bişey sadece şans

daha astral immortal yokken +7 som glaive basmak için 1040 elixir kullanan adam biliyom Mr. Green
S

ay ayy pet imin ismine bakın hele ParisHilton köpeğimde kardeşi NicyHilton Cool

Twisted Evil Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: