Icerige atla
Extraloob

+7 :)

· 55 Yanıt · 4.3K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
C
cLonny ⭐ 18y
bir item daha yapayım geri gelir o, kıskançlıktan kırılıyor adam 😁

teşekkür ederim :)

benimde az eksiklerim kaldı xD bitirince bende performansımı sereceğim siz değerli üyelere 😁 😜
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
hayırlı ugurlu olsun bro o harıtanın altındakı boynuza benzeyen yesıl sey nedır sroyu bıraktım merakımdan soruyorum
E
erkanemre ⭐ 17y
cryo tutumun yanlış şu tutumunla aynı vahdettin gibisin bende tebrik edicektim ama berkayq nin dediklerini duyunca hiç iştah kalmadı server ın en iyi bowcularından olman ve türk olman gurur verici bişey ama gidip türklüğüne, atatürke sövdükleri halde o yabancıları hiç uyarmaman ve hala yalaka gibi onların guildinde durman ve gelip bize burda onları savunman.. yazık
H
cryo tutumun yanlış şu tutumunla aynı vahdettin gibisin bende tebrik edicektim ama berkayq nin dediklerini duyunca hiç iştah kalmadı server ın en iyi bowcularından olman ve türk olman gurur verici bişey ama gidip türklüğüne, atatürke sövdükleri halde o yabancıları hiç uyarmaman ve hala yalaka gibi onların guildinde durman ve gelip bize burda onları savunman.. yazık

şu yabancı türk ayrımını hala niçin yaparsınız anlamam şu zihniyeti bir atamanız kafanızdan daral:
C
Cryolite OP ⭐ 19y

eğer daha konuşmayı yeni öğrenmiş birinin dediklerine inanıyorsan bana değil sana yazık daral:
H
h&a ⭐ 19y
attacklari süper hayirli olsun.. en asagi 1 bil yemistir bluelar falan
H
@Cryolite
Takdir edilecek bir adam hiç bir zaman oyundan türklerle iş yapılmaz ne varsa şu sroda yabancılarla var dediğim gibi biz türkler oyunda hiç bi şeyden anlamıyoruz.

Anlamıyoruz demeyelimde herkez kendi çıkarlarını düşünüyor sadece..
Ben ama ben kral olayım ben el üstünde tutulayım diyor:)
Ama kim ne derse desin yabancılar oyunda her zaman benim için daha cana yakındır kimsenin yapmadığı iyilikleri onlar yapmıştır... bende yapmışımdır ama türkler her zaman çıkarlarını düşünen bencil'den başka birşey değil bana göre 👍
E
erkanemre ⭐ 17y

eğer daha konuşmayı yeni öğrenmiş birinin dediklerine inanıyorsan bana değil sana yazık daral:

valla adamın dediklerine pek karşılık veremedin ben öyle şey yapmadım yapmam gibisinden bişey demediğin için inandırıcı geldi

şu yabancı türk ayrımını hala niçin yaparsınız anlamam şu zihniyeti bir atamanız kafanızdan daral:

en basitinden bizi AB ye 46 seneden beri niçin almıyolar diye bi düşün ayrımcılık yapan bizmiyiz
@Cryolite
Takdir edilecek bir adam hiç bir zaman oyundan türklerle iş yapılmaz ne varsa şu sroda yabancılarla var dediğim gibi biz türkler oyunda hiç bi şeyden anlamıyoruz.

sadece senin benim gibi adamlar oynamadığı için yapılmaz düşünsene ufak kızan kendinden başka neyi düşünür başkalarının duyguları umrundamıdır o yaşlarda benmerkez ciliğin en üst seviyede olduğu yaşlardaki türk oyuncular çoğunlukta
X
Xanthos ⭐ 19y
Tartışmak isteyen gitsin aşağıda link vereceğim bölüme konu açsın. Her açılan konuya tecavüz etmeyin bu şekilde.Sabrımı zorlamayın

Silkroad Oyuncu Tartışma ve Rekabet Platformu
A
apoli ⭐ 17y
+7 yi gösteriyor konuda mesajlara bakıyorsun konu Avrupa Birliği'ne gelmiş vuhuu
K
Kwanza ⭐ 17y
+7 yi gösteriyor konuda mesajlara bakıyorsun konu Avrupa Birliği'ne gelmiş vuhuu

İşte abuk sabuk adamlar tebrikler deyip çekilemiyor, hep bir kıskançlık hep bir çirkeflik.
Tebrikler. ☕
C
Cryolite OP ⭐ 19y

iyi güldüm 😁

eğer sorun çıkıyorsa konu kilitlenebilir 👍
S
SoGood ⭐ 17y
full sun olsan ne yazar savaşta rezil rusva oluonuz hahahahaha

Bayılıyorum boyle adamlara nese: makara:

makara: makara: makara:

Hacım bu çarı kaç çar zerkleyip kesebiliyor minimum soru:

😁 😁 😁 😁 😁
B
berkayqq ⭐ 16y
yabancı Türk ayrımı değil kardeş benim de yabancı arkadaşlarım var kuwait brazilya vs onlar bile Türklere saygısızlık yapmıyor Atatürk'e saygısızlık yapmıyor. Neyse +7 tbrkler
W
WallShout ⭐ 18y
Onuda B grade exlirle +9 ettinmi tmmdır =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: