Biri King Mi Dedi?
Ps: 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
+7 :)
· 55 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Szzzz
Kralsın 🙏
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
bırakın yaw adam turk dusmanı bide türk sitesinde hava yapıo daha 18 yasında çoçuk belki ilerde anlar turk olmanın gururunu yawrucuk
Türk kelimesini bile doğru düzgün yazamayanın dediklerine bak daral:
ondan mı kimin guildi full turk kimin ki yabancı ondan mı hiç bi turk arkadaşın yok doğru dürüst serverda ondan mı guildindeki adamlar turklerei atatürke küfür ettikleri halde adamlar abişe demiosun. tanıyan bilio burda masal anlatma kimseye. ne mal olduğunu bilioz ßß yawrucum
guild full türk olunca kendini türk mu sandın?
yazık..
türklüğü savunurken en azından türkçe harfler kullan
ya bırak şunu benim sw de de var buna benzeyen yaratıklar 😄 cevap vermeye tenezzül etmiyorum ben onlara 👍 sende aynısını yap.
ps : gz for the +7 xDD
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Sonunda başarmışsın tebrikler 😁
darısı benim başıma 👍
darısı benim başıma 👍
son+7,lwl 105 super valla sahsen gordugum en basarılı bowcu sensın
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Ağam buyuksun ^^ 🙏
benim charda tek yandığım sun bowa elixir A basılmış olması 😄 B grade için bekleseydim sun +12 olucaktı 😞 bu arada tebrikler ^^ yazmayı unutmuşum
bi pvp movie yapta izleyelim :))
hayırlı olsun
statlar benimkiyle aynı. tek fark ben +7 yapamadım. sinirlendim 1 hafta +0 gezicem 😁
statlar benimkiyle aynı. tek fark ben +7 yapamadım. sinirlendim 1 hafta +0 gezicem 😁
sonunda buda bitti.. nese:
abicim nasıl +7 bastın söyler misin yaa kaç tane elixir harcadın tek günde mi bastın astral immortal bastın mı neler yaptın anlatır mısın ?
3 tane nova item var +3 bastım öylece bekliyorum walla 😢
H
HeartLess*X
⭐ 19y
ayvayı yedik hayırlıısı bakalım bu 6.patlaması bu 7 yapamadım sıra bende uğursuzluğu atamadım

bırakın yaw adam turk dusmanı bide türk sitesinde hava yapıo daha 18 yasında çoçuk belki ilerde anlar turk olmanın gururunu yawrucuk
Yabancı guild´de olmak türk düşmanı olmakmı demektir?
Ki türk düşmanı olsa bile, sanane?
PS: Oyundan zevk almak istiyorsanız yabancı guild´e girip onlarla birlikte oynayın. Türkler oyunda zevk almak için oynamazlar, kendi egolarını tatmin etmek için oynarlar.. Çıkarın artık at gözlüklerinizide bir etrafa bakın, kendi doğru diye bildiğiniz seyler herkes için doğru olmayabilir.
ulen insan olmayı öğrensinler kendi master ataturke küfür eden adamları poh pohluo kendileri sizde savunun aferin
gz
ps:yavaş git biraz
ps:yavaş git biraz
ayvayı yedik hayırlıısı bakalım bu 6.patlaması bu 7 yapamadım sıra bende uğursuzluğu atamadım
bas gitsin yav 😜
Yabancı guild´de olmak türk düşmanı olmakmı demektir?
Ki türk düşmanı olsa bile, sanane?
PS: Oyundan zevk almak istiyorsanız yabancı guild´e girip onlarla birlikte oynayın. Türkler oyunda zevk almak için oynamazlar, kendi egolarını tatmin etmek için oynarlar.. Çıkarın artık at gözlüklerinizide bir etrafa bakın, kendi doğru diye bildiğiniz seyler herkes için doğru olmayabilir.
ulen insan olmayı öğrensinler kendi master ataturke küfür eden adamları poh pohluo kendileri sizde savunun aferin
Önce Türkçe yazmayı öğren ;
Yaşını da 18 yap öyle gel.
➡️ Tebrikler bro bende inş. böyle bir chara sahip olacam 😜
PS : Bu ilerizekalı nasıl banlanmamış hala anlamadım, neyse keyifler daha fazla kaçmadan gitti, laf dinliyor 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
bir item daha yapayım geri gelir o, kıskançlıktan kırılıyor adam 😁
teşekkür ederim 😊
teşekkür ederim 😊
Hayırlı olsun.Tebrikler.MAŞALLAH.NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH.Başarılarınızın devamını dileriz.
Tebrikler.Hayırlı olsun.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 12DG LEG +7 SET +7ACC SET +7 SHIELD +7 2H +7 STAF RED DRAGON 110LV NO NAME +7 +7 +7 +7 ^^ WTS 112 WARIOR CLERIK +7 SET +7 SİLAH +7ACC SET +7 SHIELD 100FB JOP SET 1 SIRA HONOR KİNG HESAP 4500TL WTS 110 LV War/Clerik 12 DG+7 Weapon +7 Shield +7ACC set +7 SET S Grade Dewil Zerk 1 Page Char 3page 76+7 sun bow 76+7 sun sword 76+7 sun glavie 76+7 sun blade