Icerige atla
Extraloob

+7 :)

· 55 Yanıt · 4.3K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
D
Doma$no ⭐ 18y
Biri King Mi Dedi?

Ps: 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
V
volaris ⭐ 18y
Szzzz
A
Adith ⭐ 18y
Kralsın 🙏
T
bırakın yaw adam turk dusmanı bide türk sitesinde hava yapıo daha 18 yasında çoçuk belki ilerde anlar turk olmanın gururunu yawrucuk

Türk kelimesini bile doğru düzgün yazamayanın dediklerine bak daral:
C
cLonny ⭐ 18y
ondan mı kimin guildi full turk kimin ki yabancı ondan mı hiç bi turk arkadaşın yok doğru dürüst serverda ondan mı guildindeki adamlar turklerei atatürke küfür ettikleri halde adamlar abişe demiosun. tanıyan bilio burda masal anlatma kimseye. ne mal olduğunu bilioz ßß yawrucum

guild full türk olunca kendini türk mu sandın?

yazık..

türklüğü savunurken en azından türkçe harfler kullan

ya bırak şunu benim sw de de var buna benzeyen yaratıklar 😄 cevap vermeye tenezzül etmiyorum ben onlara 👍 sende aynısını yap.
ps : gz for the +7 xDD
H
Sonunda başarmışsın tebrikler 😁
darısı benim başıma 👍
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
son+7,lwl 105 super valla sahsen gordugum en basarılı bowcu sensın
C
Ağam buyuksun ^^ 🙏
A
apoli ⭐ 17y
benim charda tek yandığım sun bowa elixir A basılmış olması 😄 B grade için bekleseydim sun +12 olucaktı 😞 bu arada tebrikler ^^ yazmayı unutmuşum
W
whanque ⭐ 17y
bi pvp movie yapta izleyelim :))
X
Xanthos ⭐ 19y
hayırlı olsun

statlar benimkiyle aynı. tek fark ben +7 yapamadım. sinirlendim 1 hafta +0 gezicem 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

sonunda buda bitti.. nese:

abicim nasıl +7 bastın söyler misin yaa kaç tane elixir harcadın tek günde mi bastın astral immortal bastın mı neler yaptın anlatır mısın ?

3 tane nova item var +3 bastım öylece bekliyorum walla 😢
H
ayvayı yedik hayırlıısı bakalım bu 6.patlaması bu 7 yapamadım sıra bende uğursuzluğu atamadım

B
berkayq ⭐ 19y
bırakın yaw adam turk dusmanı bide türk sitesinde hava yapıo daha 18 yasında çoçuk belki ilerde anlar turk olmanın gururunu yawrucuk

Yabancı guild´de olmak türk düşmanı olmakmı demektir?
Ki türk düşmanı olsa bile, sanane?

PS: Oyundan zevk almak istiyorsanız yabancı guild´e girip onlarla birlikte oynayın. Türkler oyunda zevk almak için oynamazlar, kendi egolarını tatmin etmek için oynarlar.. Çıkarın artık at gözlüklerinizide bir etrafa bakın, kendi doğru diye bildiğiniz seyler herkes için doğru olmayabilir.

ulen insan olmayı öğrensinler kendi master ataturke küfür eden adamları poh pohluo kendileri sizde savunun aferin
F
FaR_CRY ⭐ 17y
gz
ps:yavaş git biraz
C
Cryolite OP ⭐ 19y
ayvayı yedik hayırlıısı bakalım bu 6.patlaması bu 7 yapamadım sıra bende uğursuzluğu atamadım

bas gitsin yav 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Yabancı guild´de olmak türk düşmanı olmakmı demektir?
Ki türk düşmanı olsa bile, sanane?

PS: Oyundan zevk almak istiyorsanız yabancı guild´e girip onlarla birlikte oynayın. Türkler oyunda zevk almak için oynamazlar, kendi egolarını tatmin etmek için oynarlar.. Çıkarın artık at gözlüklerinizide bir etrafa bakın, kendi doğru diye bildiğiniz seyler herkes için doğru olmayabilir.

ulen insan olmayı öğrensinler kendi master ataturke küfür eden adamları poh pohluo kendileri sizde savunun aferin

Önce Türkçe yazmayı öğren ;

Yaşını da 18 yap öyle gel.

➡️ Tebrikler bro bende inş. böyle bir chara sahip olacam 😜

PS : Bu ilerizekalı nasıl banlanmamış hala anlamadım, neyse keyifler daha fazla kaçmadan gitti, laf dinliyor 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
Cryolite OP ⭐ 19y
bir item daha yapayım geri gelir o, kıskançlıktan kırılıyor adam 😁

teşekkür ederim 😊
P
patates22 ⭐ 17y
Hayırlı olsun.Tebrikler.MAŞALLAH.NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH.Başarılarınızın devamını dileriz.
P
patates22 ⭐ 17y
Tebrikler.Hayırlı olsun.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: