Icerige atla
Extraloob

65 LVL rogue + bard çarımı sizce nerde bota bırakayım

· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme
B
baha13 OP ⭐ 18y
65 LVL rogue + bard çarımı sizce nerde bota bırakayım ( itemlerim biraz kötü xD)
15 Yanıt
H
Hyperion ⭐ 17y
62-63 moblarda bota bırakabilirsin bence
70 xBow/bard ım var noisenin de yardımı ile lvlıma bota koyabiliyorum 😄 npc set var üstümde
B
baha13 OP ⭐ 18y
hmm valla shkram-edimmulara bırakıyorum . edimmunun giantına yatıyo general(party) + general dalınca yatıyo 1k koyuyo valla
D
hmm valla shkram-edimmulara bırakıyorum . edimmunun giantına yatıyo general(party) + general dalınca yatıyo 1k koyuyo valla

Cavede 62-64 çapacılara koyabilirsin vigoru iyi ayarladınmı hiçbişi olmaz. Extremeyi açtırmaman yeterli 👍
E
Explosive ⭐ 17y
ben extreme basıp kendi lvlimdeki mooblarda kasıyordum.. vigor takviyeli tabi..

inanmazsan tıkla ^^ viewtopic.php?f=13&t=134017&hilit=

alttaki 3 resim herseyin kanıtıdır 49k ciritle lvlimin giantı 😜
F
fener1907 ⭐ 19y
1-2 Level altındaki Moblarda Extreme ve Noise skilleri ile rahatça kasabilirsin.
B
baha13 OP ⭐ 18y
şuan 69 lvl oldum cavede ki 65 lvl moblarına bırakıyorum ama vigor takviyesi yapamıyorum :S
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
xbow full str mi olur yoksa full int mi nasıl olur onun yapılandırması konu açmayı bilmediğim için burda soruyorum
A
alian ⭐ 17y
full str tabiki dostum..
B
baha13 OP ⭐ 18y
full str oluo parada yok botta bozuldu hiç bişi yapamıyom xD
E
edimmu shakram bence
D
sharkramLara bırak
D
Dark_Race ⭐ 18y
Edummulara-Shakramlara
R
RadmisaL ⭐ 17y
Itemler Kotüyse Go To The Yeti
M
MicroEx ⭐ 19y

Cavede 62-64 çapacılara koyabilirsin vigoru iyi ayarladınmı hiçbişi olmaz. Extremeyi açtırmaman yeterli 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: