65 LVL rogue + bard çarımı sizce nerde bota bırakayım ( itemlerim biraz kötü xD)
65 LVL rogue + bard çarımı sizce nerde bota bırakayım
· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
62-63 moblarda bota bırakabilirsin bence
70 xBow/bard ım var noisenin de yardımı ile lvlıma bota koyabiliyorum 😄 npc set var üstümde
70 xBow/bard ım var noisenin de yardımı ile lvlıma bota koyabiliyorum 😄 npc set var üstümde
hmm valla shkram-edimmulara bırakıyorum . edimmunun giantına yatıyo general(party) + general dalınca yatıyo 1k koyuyo valla
D
DangerWalker
⭐ 19y
hmm valla shkram-edimmulara bırakıyorum . edimmunun giantına yatıyo general(party) + general dalınca yatıyo 1k koyuyo valla
Cavede 62-64 çapacılara koyabilirsin vigoru iyi ayarladınmı hiçbişi olmaz. Extremeyi açtırmaman yeterli 👍
ben extreme basıp kendi lvlimdeki mooblarda kasıyordum.. vigor takviyeli tabi..
inanmazsan tıkla ^^ viewtopic.php?f=13&t=134017&hilit=
alttaki 3 resim herseyin kanıtıdır 49k ciritle lvlimin giantı 😜
inanmazsan tıkla ^^ viewtopic.php?f=13&t=134017&hilit=
alttaki 3 resim herseyin kanıtıdır 49k ciritle lvlimin giantı 😜
1-2 Level altındaki Moblarda Extreme ve Noise skilleri ile rahatça kasabilirsin.
şuan 69 lvl oldum cavede ki 65 lvl moblarına bırakıyorum ama vigor takviyesi yapamıyorum :S
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
xbow full str mi olur yoksa full int mi nasıl olur onun yapılandırması konu açmayı bilmediğim için burda soruyorum
full str tabiki dostum..
full str oluo parada yok botta bozuldu hiç bişi yapamıyom xD
E
erkanerkan3
⭐ 19y
edimmu shakram bence
D
Dark_KnighT
⭐ 17y
sharkramLara bırak
Edummulara-Shakramlara
Itemler Kotüyse Go To The Yeti
Cavede 62-64 çapacılara koyabilirsin vigoru iyi ayarladınmı hiçbişi olmaz. Extremeyi açtırmaman yeterli 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap