Icerige atla
Extraloob

+6 Nova

· 33 Yanıt · 2.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
B
bahrey OP ⭐ 19y
kardesim 6immortali var vurdur +9 a adv b bulursan +11 edersin nova +11 staff al sana makina ;)

O kadar kolay değil bence 🎭
I
hacım bence +8 yapmadan silahı düz bi şekilde adv elixir basma +10 yapana kadar uğraş derim ben bu silah bende olsa öyle yapardım serverın kralı olurdum 😊
B
bahrey OP ⭐ 19y
hacım bence +8 yapmadan silahı düz bi şekilde adv elixir basma +10 yapana kadar uğraş derim ben bu silah bende olsa öyle yapardım serverın kralı olurdum :)

Bi +7 basayımda düşünürüz 🕵️
L
LoTuSs ⭐ 16y
Yerinde olsam adv. elixir ile basıp +8 yapar kullanırdım.^^

Adv. yi +9 için düşünmüştüm :)

+7 yap bi şekilde 😄 sonra b advanced ile +9 yap paşa paşa kullan 😊
A
Adith ⭐ 18y
Yerinde olsam adv. elixir ile basıp +8 yapar kullanırdım.^^

Adv. yi +9 için düşünmüştüm :)

+7 yap bi şekilde 😄 sonra b advanced ile +9 yap paşa paşa kullan :)

+9 yaramaz ilerde +11,+12 yapanlar cikacaktir adv.Elixir ile.
T
TheSekiL ⭐ 18y
nowa war 7 olrmu diosun ayip ya en az 9 olmasi lazm onn 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohaness muhteşem bu kuzum tebrikler üzerine gitme bence bas +2 daha +8 yeterlidir ama +9da çok şekil parlıyor be makara:
M
MaviTutku ⭐ 19y
çok ucuza almışsın nerden almışsan valla banada söylesene bende alıyım.
B
bahrey OP ⭐ 19y
Bu denemede yandı ama birdahakine banko tutacak.Yanacak olan item +6 olunca işler değişti. :)

😁
S
SuS3 ⭐ 18y
h.o . Y ye basıp item elixer we luck powder koyup + basabilirsin ^^ immortal 6 sı war . bence normal önce +8 felan yap sonra bas advanced derim 🤘 😘
A
Adith ⭐ 18y
Bu denemede yandı ama birdahakine banko tutacak.Yanacak olan item +6 olunca işler değişti. :)

😁

Hangi item +6 oldu 😁 😁
W
Wyndra ⭐ 19y
98 +7 ile serverı sinir hastası eden adam bu silahla neler yapıcak merakla bekliorum :))
B
bahrey OP ⭐ 19y
98 +7 ile serverı sinir hastası eden adam bu silahla neler yapıcak merakla bekliorum :))

😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: