Icerige atla
Extraloob

NOVA GLAVIE +6 BASTIM +10 HEDEF xD

· 25 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Hayatımda ilk defa bir iteme +6 bastım bugüne kadar en fazla +4 basmış olan ben DH'nin taktikleriyle Nova'yı aldığım günden beri topluyorum ve sonunda +6 yaptım amacım 2 haneli sayılara çıkartmak ama +8 bastım mı +2 advanced sealed b elixir basarım 😎

25 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
+6 sana yetmez abi. Devam ett 😆
B
BiLqiN35 ⭐ 16y
yanar abi söyliyim bak 😞
Ps : hayırlı olsun
N
Nebula ⭐ 19y
6 kere steady hakkın var 😊 dikkat et yanmasın okan..
Bu arada bana Güncel client lazım açmış olduğun konuya eklersen sevinirim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
6 steady mi harbimi soru:

+8 basacağım sonra +2 çakacağım +10 olacak 😎
A
Avasin ⭐ 17y
abi forumda + delileri varya sende onlardanmı olcan 😁
P
Prisoners ⭐ 18y
6 steady mi harbimi soru:

+8 basacağım sonra +2 çakacağım +10 olacak 8)

Haydi hayırlısı. 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yok ya hep hayalim vardı son dg bir silahım olsun çift haneli +'sı olsun isterdim olacak gibi yolun başındayız tabi bakalım kaç gün uğraşacağım.
A
Avasin ⭐ 17y
yok ya hep hayalim vardı son dg bir silahım olsun çift haneli +'sı olsun isterdim olacak gibi yolun başındayız tabi bakalım kaç gün uğraşacağım.

Bu başlığı değiştirip nova+10 oldu diyeceğin günü 4 gözle bekliyoruz o zaman abi 🤤 🤤 🤤
H
HnTRue ⭐ 18y
tebrikler
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Oooo bro tamamdır güzel gidiyo yarın +7 olucak bu silah msn'den görüşelim tekrar 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Oooo bro tamamdır güzel gidiyo yarın +7 olucak bu silah msn'den görüşelim tekrar 8)

[uyari]extraloob.com yönetimi msn kullanmaz.[/uyari]
G

Hayatımda ilk defa bir iteme +6 bastım bugüne kadar en fazla +4 basmış olan ben DH'nin taktikleriyle Nova'yı aldığım günden beri topluyorum ve sonunda +6 yaptım amacım 2 haneli sayılara çıkartmak ama +8 bastım mı +2 advanced sealed b elixir basarım 😎

Hayırlı Olsun Okan abi inşallah +10 basmakta nasip olur. 😘
M
Mojito ⭐ 18y

sitede + 10 + 9 lar geziyor sen dururmusun 😄 tam gaz devam ❤️ nese:
L
LoTuSs ⭐ 16y
crit bas ona acil 😉
K
kSk_StyLe ⭐ 17y
gz 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
önce +10 basılacak ardından diğer işlemlere geçeceğim 😎
L
helal olsun
D
Alchemy rate isrodan kat kat düşük olan sw2de bunu bastıysam onu rahat basarsın.
Spoiler
C
Crisis ⭐ 19y
Abi sen bunu +8 bile yapamıyacaksın gibime geliyor makara: cok cekiniyosun,silahta immortal varmıs ver odunu yansın iste neyi bekliyosunki 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: