Icerige atla
Extraloob

6. isy kill

· 24 Yanıt · 1.9K görüntüleme
24 Yanıt
_
GZ
S
SuS3 OP ⭐ 18y
thx hacı
C
chipshajen ⭐ 17y
gene gz
C
Continuum ⭐ 18y
Gratz.
S
SuS3 OP ⭐ 18y
thx
B
Brooklyn ⭐ 18y
Gratzz
S
SuS3 OP ⭐ 18y
sagol
B
BurdurLee ⭐ 18y
Tebrikler
O
Tebrikler
S
SuS3 OP ⭐ 18y
thx
M
melhmet ⭐ 18y
tamam gusel hoşda neden her kesilen unique için ayrı bi başlık açıyorsunuz?sayfayı boşa kirletmiş oluyorsunuz.
S
SuS3 OP ⭐ 18y
uniqler ayrı ayrı oldugu icin ayrı acıyoruz
M
melhmet ⭐ 18y
iide her seferinde mesajını guncelleyebilirsin..o zaman senin mantıgına gore 100 tane isy kesen adam her seferindeayrı konu açacak..o zaman vay haline forumun..
S
SuS3 OP ⭐ 18y
bu dedigini nerden baksan en az 20 kişi söylemiştir neden bidaha söyleme geregi duyuyosun lütfen cevap ver _?
S
SuS3 OP ⭐ 18y
laf kalabalıgı yapmana gerek yok yani
E
Exa ⭐ 17y
20 kişi söylediyse o zaman sende bi kulak versen bari her uniq için ayrı ayrı yap.
bi de uplamak için garip garip cümleler yazıyosun screenshot bölümünün cıvkı çıkıyo.
Bende koydum senin kadar olmasada 3-5 video fakat ben uplamadım hiç bi zaman senin gibi kaybolduysa geri de kaldı.Herneyse uzatmayalım yoksa konu uplanacak..
M
melhmet ⭐ 18y
20 kişi söylediyse o zaman sende bi kulak versen bari her uniq için ayrı ayrı yap.
bi de uplamak için garip garip cümleler yazıyosun screenshot bölümünün cıvkı çıkıyo.
Bende koydum senin kadar olmasada 3-5 video fakat ben uplamadım hiç bi zaman senin gibi kaybolduysa geri de kaldı.Herneyse uzatmayalım yoksa konu uplanacak..

👍
S
SuS3 OP ⭐ 18y
tamam siz haklısınız bitane adam gibi yorum yapan yok zaten sinir ediyonuz adamı hep
S
SuS3 OP ⭐ 18y
burası so ss ve video bölümü istedim kadar ss yada video koyarım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: