6. isy kill
· 24 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
_
_SilverLine_2
⭐ 17y
GZ
thx hacı
C
chipshajen
⭐ 17y
gene gz
Gratz.
thx
Gratzz
sagol
Tebrikler
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Tebrikler
thx
tamam gusel hoşda neden her kesilen unique için ayrı bi başlık açıyorsunuz?sayfayı boşa kirletmiş oluyorsunuz.
uniqler ayrı ayrı oldugu icin ayrı acıyoruz
iide her seferinde mesajını guncelleyebilirsin..o zaman senin mantıgına gore 100 tane isy kesen adam her seferindeayrı konu açacak..o zaman vay haline forumun..
bu dedigini nerden baksan en az 20 kişi söylemiştir neden bidaha söyleme geregi duyuyosun lütfen cevap ver _?
laf kalabalıgı yapmana gerek yok yani
20 kişi söylediyse o zaman sende bi kulak versen bari her uniq için ayrı ayrı yap.
bi de uplamak için garip garip cümleler yazıyosun screenshot bölümünün cıvkı çıkıyo.
Bende koydum senin kadar olmasada 3-5 video fakat ben uplamadım hiç bi zaman senin gibi kaybolduysa geri de kaldı.Herneyse uzatmayalım yoksa konu uplanacak..
bi de uplamak için garip garip cümleler yazıyosun screenshot bölümünün cıvkı çıkıyo.
Bende koydum senin kadar olmasada 3-5 video fakat ben uplamadım hiç bi zaman senin gibi kaybolduysa geri de kaldı.Herneyse uzatmayalım yoksa konu uplanacak..
20 kişi söylediyse o zaman sende bi kulak versen bari her uniq için ayrı ayrı yap.
👍
tamam siz haklısınız bitane adam gibi yorum yapan yok zaten sinir ediyonuz adamı hep
burası so ss ve video bölümü istedim kadar ss yada video koyarım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap