B
BlackLighT
⭐ 19y
client orjinal client homeye basıyorum bot login diyorum gene olmuyor detective
kardeş sanırımm çözdüm sen şimdi srobot u yeni yükledinya o yüzden sor clienti tanıtman lazım yani srobotu bi kere parmaktan çalıştır sro clienti seç sonra oyunundan çık srobot çalışırken x33.exeden bi oyuna girermisin Question
yha zaten uzulmuyom yarına olur bu bot Mr. Green Mr. Green
degılmı kıbos Mr. Green
uğraştırmak nedemek kardeş elin gavurları senelerdir kullanıyo artık bizde bildiklerimizi paylaşmalıyız inşallah çalışır biz zaten paralı alıyoruz burda amaç alamayan arklarımızda faydalansın Cool
uğraştırmak nedemek kardeş elin gavurları senelerdir kullanıyo artık bizde bildiklerimizi paylaşmalıyız inşallah çalışır biz zaten paralı alıyoruz burda amaç alamayan arklarımızda faydalansın Cool
yaw kardeş sen bastan anlatırmsın nasıl yaptığını harfi harfine lütfen yükleme aşamsını Rolling Eyes
BeyLer herşey Çok güzeL bot Gayet iyi çaLışıyor.. ama Kafama takıLan bişey Var..
Oyuna Girdiğimizde Auto Traing Görünüyor BasabiLiyoruz. Ama Bot'a Login dediğimiz Zaman Auto Traing Kayıp Oldu ! Acaba Diyorum Bu Kredi İle'mi çaLışıyor.. ?
Ve İkinci Sorun ise Şimdide Auto Training'e Bastığımda To far to Training pLace ! Diyor.. Bununda Ne oLduğunu Çözemedim.. Başkasındada Aynı SorunLar oLuyormu?? Acaba ..
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap