Icerige atla
Extraloob

>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<

· 569 Yanıt · 47K görüntüleme · Sayfa 13 / 28
Yanıtlar
S

arkdaşlar bot çalısmıor bilginize 1 saat önce bozuldu endorphin arkımız yeni version koycak biraz sabır extrabeer

Mr. Green
P
pfffffff ⭐ 19y
versiyon değişmiş sanırım yenisini bekliyeceğiz.
M
Morwena ⭐ 19y
ewt 0x33 firmasını version değişikliği yapıyor
G
GeRrArD ⭐ 19y
dün gece 92aykut yapmış ama öğlen 2 - 3 gibi hata almaya başlamış yeni sürüm gelicekse bunu endorphin kardeş yayınlayacak demi? çünkü bu son hediyem demişti
P
pfffffff ⭐ 19y
hiç sanmıyorum terbiyesizin teki saygısızlık yapmış adam gider Arrow
M
Morwena ⭐ 19y
Lee paralı sm üyeliği alınıyor mu ? açıldı mı ?
T
thedark ⭐ 19y
Helal olsun be sonunda geldi çok sağolun ark.
J

Helal olsun be sonunda geldi çok sağolun ark.

gittti bile geç kaldın Wink
P
pfffffff ⭐ 19y

Lee paralı sm üyeliği alınıyor mu ? açıldı mı ?

bakıyorum Idea
M
Morwena ⭐ 19y
okey bekliyorum Wink
P
pfffffff ⭐ 19y
sitedeki yapılanma nedeniyle olsa gerek giriş yapılamıyor
M
Morwena ⭐ 19y
okey çıkınca haber verirsen sevinirim abi Wink
O
oOKingOo ⭐ 19y
cıktımı yeni sürüm beyler daha yeni baktımda forum a
T
TanerUNER ⭐ 19y

-Resim Silinmiş. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

o zmm kullan ma Razz
E
endorphin OP ⭐ 19y
Biliyorum arkadaşlar herkes bi açıklama bekliyor... Sitede sm yayınını yaparken bu son demiştim zaten ne dediğini ne yaptıgını bilmeyen insanlar yüzünden yayına koyulmayacak yeni versiyon bunu için üzgünüm. Çünkü sm ekibi bunu istemiyor. isteyen herkes yeniden satın alabilecek 2-3 gün içerisinde.. Herkese bol şans.
J

Biliyorum arkadaşlar herkes bi açıklama bekliyor... Sitede sm yayınını yaparken bu son demiştim zaten ne dediğini ne yaptıgını bilmeyen insanlar yüzünden yayına koyulmayacak yeni versiyon bunu için üzgünüm. Çünkü sm ekibi bunu istemiyor. isteyen herkes yeniden satın alabilecek 2-3 gün içerisinde.. Herkese bol şans.

yapma yaa Sad biri için değmez .. sen koyuver bea :))
E
endorphin OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

o zmm kullan ma Razz

ayrıca bu konu hakkında açıklama yaptım.. bu bir virüs değildir arkadaşım bu algılanan tehtid yazılımı protect(koruma) için kullanılıyor.. Cracking olaylarına karşı..içeriği okunmaz hale getiriyor doğal olarak antivirüsler okuyamadığı içeriği tehtid olarak algılayabiliyor.. virüsün adında zaten ne oldugu da yazar paket.Crypt diye Paket koruması demektir buda...
E
endorphin OP ⭐ 19y

yapma yaa Sad biri için değmez .. sen koyuver bea :))

bu sadece benim elimde değil sm ekibi bunu kesinlikle kabul etmiyor. üzgünüm.
E
erdemS ⭐ 19y
ver gıtsın ayıp edıyon ama
T
TanerUNER ⭐ 19y
Cümleten Geçmiş Olsun T-Bot 4 Ever <==>

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: