Icerige atla
Extraloob

[6-10 Ekim] Cebit'e Kimler Geliyor ?

· 24 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

6-10 Ekim arasında cebit bilişim fuarı açılacak kimler gelecek kimler gitmek istiyor kim ne zaman gidecek neler düşünüyorsunuz ^^

http://www.cebitbilisim.com
24 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Bu aralar istanbula akıcak gibiyim yine.. AKlımdna geçmiyor değil ^^ Aslında EXL diye stand kurup şu EXL urunlerini mi tanıtsak 😜
K
Kyrojen ⭐ 18y
İstanbul'da olsaydım gelirdim.
V
volkanka ⭐ 17y
Ben gidiyorum aldım bileti 8))
The47
The47 ⭐ 18y
gitmeye niyetliyim bi aksilik olmazsa cebitte yatıp kalkıcam
O
J
Josephine ⭐ 17y
Eğer Hepimiz orda olacaksak olabilir.
Belli bir gün olursa daha güzel olur,hem tanışırıziolabilir gelebilirim.
O
Old School ⭐ 19y
Gİtmek istediğim çok güzel bir fuar yanlız istanbulda olmamam işleri zorlaştırdı çünkü 1 günlük iş değil doya doya gezceksin.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
aslında gidip görmek lazm ama bir projem bir düşüncem olmadan da gitmek hoşuma gitmiyor bakalım az da kalmış aslında, fuarların kralı compex'tir benim için ^^
I
Intensify ⭐ 18y
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

me 😎
N
Bu gece temelli olmak koşuluyla İstanbul'a geliyor ve mümkünse ilk etapta Çağlayan Yurdu'na yerleşiyorum. Elbette gelirim !! Ancak daha fazla bilgi edinmem gerekiyor. Misalen nerededir? Hangi günlerde hangi etkinlikler olacak? Bir sitesini gezelim bakalım. ☕
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu gece temelli olmak koşuluyla İstanbul'a geliyor ve mümkünse ilk etapta Çağlayan Yurdu'na yerleşiyorum. Elbette gelirim !! Ancak daha fazla bilgi edinmem gerekiyor. Misalen nerededir? Hangi günlerde hangi etkinlikler olacak? Bir sitesini gezelim bakalım. ☕

eee night bir buluşalım o vakit bu etkinlikte zati MSÜ'yü kazanmıştın şimdiden yol yapayım ben geleceğim için gelecekler için ahahaha makara:
A
Avasin ⭐ 17y

eee night bir buluşalım o vakit bu etkinlikte zati MSÜ'yü kazanmıştın şimdiden yol yapayım ben geleceğim için gelecekler için ahahaha makara:

istanbula gelen bütün exl üyelerini extra gezdirsin diye fan club açmak istiyorum summer4: 😁 😁
N

Bir elimden tutarsın bir destek olursun artık bana,alışana kadar 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
el ele gezmelerimize cebit ile başlayalım kuzum ahahahaa makara:

Ps : aklıma tbag geliyor cebini tutturuyordu tospa ya puahahahaha XD
N
el ele gezmelerimize cebit ile başlayalım kuzum ahahahaa makara:

Ps : aklıma tbag geliyor cebini tutturuyordu tospa ya puahahahaha XD

O espriyi bugün yaptılar bana. Koğuş ağası ol yurtta en sübyanına tuttur diye.Ben John Abruzzi olmayı yeğledim. 😜
T
takerisks ⭐ 16y

bol bol fotoğraf çekin
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
- up -

Bir sorun olmazsa , 8 Ekim Cuma günü cebitteyim.Gelecekler ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: