Icerige atla
Extraloob

5.Nesil Xbox 2020 yaz'da 8K ile geliyor!

· 13 Replies · 3.9K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Video da üzerinde durulan noktalar;

• SSD ile gelecek.
  • 8k çözünürlük destekleyecek.
  • Ekran kartı ve işlemci yine AMD'ye ait olacak.
  • 120 fps destekleyecek.
  • Eski ve yeni nesil konsollar arasında kopukluk olmayacak. Eski nesil oyunu yeni nesilde çalışacak ve yeni nesilde ki oyuncu eski nesilin oyununu beraber oynayabilecek.

Bizim evlerimize daha 4K televizyon adam akıllı girmemişken, 8k çözünürlük beni pek heycanlandırmadı ama SSD ile gelmesi büyük bir olay. Oyunlar açılma, yüklenme süreleri boyutları çok büyük olduğundan dolayı 1-2 dakikaya varıyordu. SSD ile bu çözülecek ama bu oyun boyutlarına harddisk yetişmezken, 1 TB SSD'nin 1.500 lira olduğu düşünüldüğünde, konsolun fiyatı ne olacak çok merak ediyorum.
13 Replies
Melon
Melon ⭐ 15y
8k çözünürlük gerçekten olağanüstü gözüküyor, umarım bir gün deneyimleyecek güçte olurum(büyük ihtimal bundan 5-10 sene sonra 😁).
RanstaMonsta
6. nesil çıkınca alırız sadnessla1
Melon
Melon ⭐ 15y
Şimdi bu ikisi aynı terane mi yoksa ikisi de farklı mı? Ayrıca biraz kaba ve yer kaplayan bir tasarım yapmışlar yine de güzel görünüyor.

Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Şimdi bu ikisi aynı terane mi yoksa ikisi de farklı mı? Ayrıca biraz kaba ve yer kaplayan bir tasarım yapmışlar yine de güzel görünüyor.

Aynılar, tasarım çok kötü değil ama konsolluktan çıkmış artık, kasa olmuş.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
PS5 duyururlar mı ya ? Ben 2020 'nin yaz aylarına doğru bekliyorum ona göre elden çıkarmak lazım PS4 'leri fiyatları düşmeden
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

PS5 duyururlar mı ya ? Ben 2020 'nin yaz aylarına doğru bekliyorum ona göre elden çıkarmak lazım PS4 'leri fiyatları düşmeden

Duyuruldu zaten 2020 sonunda geliyor.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Duyuruldu zaten 2020 sonunda geliyor.

O zaman yaz başı satmak lazım 😢
EXL | SRO | İŞKOLİK
Melon
Melon ⭐ 15y

Aynılar, tasarım çok kötü değil ama konsolluktan çıkmış artık, kasa olmuş.

zaten öyle diyorlar artık gittikçe konsollar pcye benziyor
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Sanırım konsoldan oyun sevmeyen bir tek ben varım. Hiç ilgimi çekmiyor 🤔
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

+1
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Ne oynadığına bağlı.
Atıyorum, battlefield, rainbow six falan oynamaya çalış, bu ne dersin.
Konsol alıyorsan, konsol oyunlarını oynayacaksın ve kenarda köşede kalsalarda müthiş konsol oyunları var.
Overcooked, rayman legends, towerfall, broforce, knack, gibi oyunları kız arkadaşımla oynuyordum mesela, müthiş zevkli.
İlla co-op olması da gerekmiyor, tek başına oynayabileceğin, uncharted, bloodborne, god of war, detroit, until dawn vs vs bir sürü oyun var. Doğru oyunla başlamak önemli yani.

Ben ilk konsol aldığımda gidip hemen mal gibi battlefield 3 almıştım mesela. Aim alamadığım için ışık vurma bölümüne tam 25 dakika harcamış, yinede geçememiştim.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Hor görmeyin ama ben konsol ile oyun oynarken en çok zevk aldığım iki oyun vardı. Metal Slug, Contra.
Çocukluğumun en güzel iki oyunu. Oyun dünyasına ilk adımım 😁

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: