Icerige atla
Extraloob

59 lvlda Isyutaru kesimi !!!

· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme
P
Pazuzu OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Oh be bu dursun artık Very Happy
16 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Yanlışlıkla iki başlık açtın sanırım. Diğer başlığı kilitledim. 59 LVL'de kesmişin ne güzel zaten Nuker ve Bow hep daha kolay keser unique'ları.
D
dR.NooB ⭐ 19y
Konudan 2 tane acmışın bu 1

Isu kestıyse keserken nıe resmını cekmemış bu 2

Isu ordaysa elıteler nerde bu 3 (elite yetiler orda adam bırakmaz Twisted Evil )

orda 2 tane adam gordum dıerlerı nerede ? bana ınandırıcı gelmedı odinde kasan 68 lvl arkadas war ona sorucam bırazdan Wink Ama ps deıl , ınandırıcda gelmedi Mr. Green Yorumlara bakalım bi popcorn popcorn
3
3nToX ⭐ 19y
kesebilir extraokk

bende inanmıyodum 64den önce kesilebileceğine ama
bizim zeus serverında [~~ drstar ~~] diye biri kesti hemde 56 levelde
sinir krizleri geçirdim Twisted Evil ben 62yim kesemedim ühüüüüühüü Mr. Green
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Benim de oyundan bi arkadaş 56 lvldı isy kesti şaştım kaldım.
Bowmandi. Cool
M
Bugun bende gitmeyi denedimde yetisemedim hep wendy felan kesiyor bende odinde oynuorum senle muhabbetimiz var hani pwnageli bisiler benim nick 😊
D
dR.NooB ⭐ 19y
Sadece etafta elit vs . goremedım ondan bıraz ınanamadım ama 59 bowcu ksebılır... Eliteleri yoksa bırılerı arenayamı cektı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
E
Excrea ⭐ 19y
tebrikler 59 da kesmek buyuk basari sahsen 68 da yatan hybirdler gordum Very Happy birazda sans isi tabi ama
D
Dampyre ⭐ 19y
tebrikler
işte bowman in gücü extraokk
P
Pazuzu OP ⭐ 19y
Teşekkürler herkese. Elitelerin görünmemesinin sebebi biraz ieriye çekmiş olmaları. Aslında yatmıyacaktım ama bi ara lag girdi ve kendimi elitelerin arasında buldum Laughing
S
ShootEmUp ⭐ 19y
kardeş 6od_Of_NOOB lwl i kaç oldu
G
adam yattığı yerden unique kesiyo Very Happy
O
os1 ⭐ 19y
60d_of_noob kaç lwl benimguildimdeydi sonra ben odini bıraktım
O
oOKingOo ⭐ 19y
Ben Poseidonda 51 lvl ken kesmiştim herkez bilio sen 59 da Mad
O
oOKingOo ⭐ 19y
ama yinede tebrikler Very Happy
T
Torquel ⭐ 19y
59 bowman iyi kesmis.Elindeki silahi iyi goremdim ama cok super bi silahta degil.Strsinde.Bu bow bu kdr iyimi yahu.....Lag adami bitiriir hocammm.Bide sole 5-1 bi bowman olsan canına okurdun hergun.Tgye 6-7 atardin yatardi beh.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: