Icerige atla
Extraloob

58lv Wizard _Darkness_ [Pluto]

· 27 Yanıt · 4.9K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
27 Yanıt
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
hll Cool santam 10k Wink
L
Leader ⭐ 19y
saol
3
3nToX ⭐ 19y
yaa yatmıyon mu 1k hp ile Neutral
R
Romeo. ⭐ 19y
güzel charmış..sizin guildden lotuss18 ( sinan ) ' a slm söle
Snap_ 'den die
R
Romeo. ⭐ 19y
pardon 35 di Mr. Green
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

normalde canı 2.6k ama %50can azaltıp daha çok vurma skillini açtıgından dolayı canı öyle +Mob lara tek attıgından yanına bile yaklaşamıyorlar ki char yatsın Laughing Cool extrabeer
H
ii güzel
R
recon ⭐ 18y
bu charın atagı fazla ama canınn cok az ben 25 lvl 2k hp var:D
N
Nebula ⭐ 19y
Kanatta Ignore monster defance var mı ? Bende o özellik crt ike tutmuştu iki lvl altımdaki moba 50 k üzerinde cakmıştım Very Happy ss alırdım bilseydim Very Happy
C
Crumby_ ⭐ 19y
güzel char keşke skillerini de koysaydın
B
berktun ⭐ 18y
seni kıyafetler npc malı heralde Laughing ebn senin lvlındayken 3k hp vardı (life control süz) lifele 1600 falan oluyordu wizard istiyorsan kıyafetlerin en az 4 str verecek ben şu an 68 lvlım life controlle 2600 küsür canım var hp 250 mp 250 herşey str4 int 4 kendi 73 lvla kadar tek atıyorum
diyerleride 2 vuruş olsun napalım Wink
R
RaPLeX ⭐ 19y
hayırlı olsun pluto okanım Twisted Evil
P
Presence ⭐ 19y

normalde canı 2.6k ama %50can azaltıp daha çok vurma skillini açtıgından dolayı canı öyle +Mob lara tek attıgından yanına bile yaklaşamıyorlar ki char yatsın Laughing Cool extrabeer

ama giant ve pt moblarına dayanamıortam sonuna gelicen yatıon kastım wizardda acayip uyuz olmuştum2 ex kasıon 2,5 ex verion
A
Audrey ⭐ 19y

seni kıyafetler npc malı heralde Laughing ebn senin lvlındayken 3k hp vardı (life control süz) lifele 1600 falan oluyordu wizard istiyorsan kıyafetlerin en az 4 str verecek ben şu an 68 lvlım life controlle 2600 küsür canım var hp 250 mp 250 herşey str4 int 4 kendi 73 lvla kadar tek atıyorum
diyerleride 2 vuruş olsun napalım Wink

server yeni acıldı buda en yükseklerden full npc olmasında nolsun detective
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y

giant görmesin onu xD
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
plutonun en yüksek chari yalnız 😄
R
raz0rtr ⭐ 18y
off wızard kasıcak warmı bana spartada oyun parası karşılgında aksam 9 da pm atın Hardcore_TR ilgilenen olrse 😊
H
HaTeFuL ⭐ 18y
HP Güzelmiş 😉
P
psko ⭐ 18y
bnde plutoda oyneyyom bu çar galiba 75+ oldu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: