Icerige atla
Extraloob

5:1 için YarDıM !!

· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme
A
Aybar OP ⭐ 19y
Bnm marsta 5:1 80 lvl charım war.. 9 gapla farmdayım.heuksal 71 diğerleri 70 lvlda... .Kıyafetim full blue Protector +4-5 set... Benm planım skilleri COLD:70 LİGH:70 FİRE:80 HEUKSAL:80 yapmak.. ama bazıları fire60 yap diğerleri 80 le diyor Bide istersen garment giyersin diyolar... 90 lvldada 30 larsın diyorlar..Arada kaldım.Yardım plzz extrabeer
11 Yanıt
N
fire 90 capında 30 layıp garment gıymek senın ıcın en ıyısı olur extraokk neden dersen 5int 1 str hybridsin ayrica da weapon mastery olrakta heuksal secmissin cok buyuk hp avantajın var garmetn gıyerek s\s mag atackna kdr dusurdugun damagenı atrtırıcaksın kahvekeyfi
A
Aybar OP ⭐ 19y
hmm... başka yorum yapan yokmu bea Very Happy Neutral extrabeer headbang2ft9 perde
N
begenmedin mi bnmkini?!! Mr. Green
A
Aybar OP ⭐ 19y
90 için anladım ama şimdi ne yapiim yaw Very Happy:D:D hazır farmdayım ?? Rolling Eyes
N
fire 30la diyorum 90 lvlda cold light heuksal up hatta sıfırla fire kıyafet olrakta 7 dg den sonra garment gıy dıyorm Mr. Green
C
Ch0sen0ne ⭐ 19y
80heuksal 80light 80cold 60 fire yap bence bende var idi sattim gayet memnun idim o zaman nie sattin diecen full str glavier charim var idi oda 80 ^^
M
Macro ⭐ 19y
benm rehbere göz at derim 90 için detective
A
Aybar OP ⭐ 19y
eyw soalun ^^ fire60 en mantıklısı teşekürler Cool
M
Macro ⭐ 19y

eyw soalun ^^ fire60 en mantıklısı teşekürler Cool

fire 60 sana ne kazandıracak? vuruş yapamazsın physical attack magical defans sağlıcak ne işimize yarıcak ?
N
3 kez soyledım ama!!... Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: