Bnm marsta 5:1 80 lvl charım war.. 9 gapla farmdayım.heuksal 71 diğerleri 70 lvlda... .Kıyafetim full blue Protector +4-5 set... Benm planım skilleri COLD:70 LİGH:70 FİRE:80 HEUKSAL:80 yapmak.. ama bazıları fire60 yap diğerleri 80 le diyor Bide istersen garment giyersin diyolar... 90 lvldada 30 larsın diyorlar..Arada kaldım.Yardım plzz extrabeer
5:1 için YarDıM !!
· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
fire 90 capında 30 layıp garment gıymek senın ıcın en ıyısı olur extraokk neden dersen 5int 1 str hybridsin ayrica da weapon mastery olrakta heuksal secmissin cok buyuk hp avantajın var garmetn gıyerek s\s mag atackna kdr dusurdugun damagenı atrtırıcaksın kahvekeyfi
hmm... başka yorum yapan yokmu bea Very Happy Neutral extrabeer headbang2ft9 perde
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
begenmedin mi bnmkini?!! Mr. Green
90 için anladım ama şimdi ne yapiim yaw Very Happy:D:D hazır farmdayım ?? Rolling Eyes
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
fire 30la diyorum 90 lvlda cold light heuksal up hatta sıfırla fire kıyafet olrakta 7 dg den sonra garment gıy dıyorm Mr. Green
80heuksal 80light 80cold 60 fire yap bence bende var idi sattim gayet memnun idim o zaman nie sattin diecen full str glavier charim var idi oda 80 ^^
benm rehbere göz at derim 90 için detective
eyw soalun ^^ fire60 en mantıklısı teşekürler Cool
eyw soalun ^^ fire60 en mantıklısı teşekürler Cool
fire 60 sana ne kazandıracak? vuruş yapamazsın physical attack magical defans sağlıcak ne işimize yarıcak ?
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
3 kez soyledım ama!!... Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap