J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Prada ⭐ 19y 17 yil once #2 Super bro harikasın 🍺 .. Vaktim olursa kasacağım char budur 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #3 Benim kasmak istediğim char 5/1 light-cold-bicheon ^^ Harika bir char olur ama nerdeee 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R rainova ⭐ 16y 15 yil once #4 5/1 ya da 7/1 Lİght - Cold - Bicheon skill yapılandırmasını verebilir misiniz? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U ufuk81 ⭐ 19y 15 yil once #5 sizce 5int1str pure bowcu nasıl olur skll olarak pacheon/fire/cold TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C charmeleon ⭐ 16y 15 yil once #6 eline sağlık 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mandira10 ⭐ 17y 15 yil once #7 bu yapılandırmaya protector mu gerekir garment mi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S spycasus ⭐ 18y 15 yil once #8 Hacı bu yapılandırma ile yapılanmış örnek bi chaar varmı hp mp oranı ne oluyo 110 lvl de damage ne kada düşüyo defans ne kadar artıyo ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D drumarock ⭐ 16y 15 yil once #9 güzel paylaşımda cold olmadan yeterinde defans sağlayabiliyor mu ve hangi giysiyi giymeli? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ayberk5665 ⭐ 16y 13 yil once #10 Hybrid Spear build i istiyorum varmı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy ⭐ 15y 13 yil once #11 chinese-karakter-yapilandirma-bolum-haritasi-t136855.htmlbuyur bu sayfada aradığın var ama ilk önce bi arama yapsan daha makbule geçerdi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil