Icerige atla
Extraloob

500K Spli 38 LVL Chine Char

· 35 Yanıt · 2.7K görüntüleme
A
androit OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
35 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Helal sana nasıl sabredıyorsun 😊
T
Torquel ⭐ 19y
38 lwl demissin ama 42 lwl degil mi?
_
valla helal olsun ama o kadar sp kasmana hıc gerek yoktu
T
TurkLider ⭐ 18y

Char adamın değiLqi 😁 sadece Bir Yerden Bulmsu BENDE bNM CARI Koycam 😁 52 lvl 400k sp war 👍
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Kim Yaptıysa İi Yapmış 😆
B
bannedddd ⭐ 19y

Char adamın değiLqi 😁 sadece Bir Yerden Bulmsu BENDE bNM CARI Koycam 😁 52 lvl 400k sp war 👍

Cok biliyorsun sen.. Char kendisinin..
E
Erroneous ⭐ 18y
helal olsun ben sabredemem:D
S
savatapo ⭐ 19y
hLL waLLA 😄
A
androit OP ⭐ 18y
Arkadaslar 1 Aylik sabir ve toplam 70 YTL masrafla halloluyo bu fotograf farmdan sonra 32 de bıraktim formu geceleri lvl düşerek astim skiller 9 daydı :)) cok zor degil bilg. yanınca bende devam etmedim ugursuzluk diye yeni pc de lvl kasiyorum darisi basiniza orjinal char BADE onunla kasıyorum chari..
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
guseel server neresı D
M
minotauros ⭐ 19y
tebrikler
zaten bundan sonra lvller kolay gelir
C
Crumby_ ⭐ 19y
neptüne server ı ya burası :S
C
Crumby_ ⭐ 19y
neptüne server ı ya burası :S
O
o guildide 4 lwl o adam yapmıştır:D
W
tbkler ıyı glzde 500k yapmanın amacı ney lwl 90 ol 9 gap hem ıtem sos som sun cıakr maya calsı hemde ıtem ve sp kas sen dersın sımdı ben lwl 90 olunca sp farm yapmıycam ee ne anlamı var o mzan lwl 90 yap bırak chaır arada bı gor 😄 bence o lwlde mantıksız sp far 9gap kasmak daha ıyı bu bneım orusum sıznkılerede saygı duyarım ama soylede bısı var lwl 30 arası sp de exp baya fazla gelıyo D:
W
tbkler ıyı glzde 500k yapmanın amacı ney lwl 90 ol 9 gap hem ıtem sos som sun cıakr maya calsı hemde ıtem ve sp kas sen dersın sımdı ben lwl 90 olunca sp farm yapmıycam ee ne anlamı var o mzan lwl 90 yap bırak chaır arada bı gor 😄 bence o lwlde mantıksız sp far 9gap kasmak daha ıyı bu bneım orusum sıznkılerede saygı duyarım ama soylede bısı var lwl 30 arası sp de exp baya fazla gelıyo D:
A
androit OP ⭐ 18y
Neptune Serverinde char 90 lvl olunca herkes ezik(gapli) skilleriyle kasarken ben 90 skilleriyle rahat rahat kasicam zaten sp yeterli olcak ve 90 a kadar gapsız kasicam buda en melun lvl atlama olayını hızlandıracak zaten 90 da 120 için sp biriktircez bu aşıkar 😊 ama bu kadar seri 500k toplayamazsın 90 da ben 1 ayda hallettim...
Q
quaresma ⭐ 19y
Tercih Blader dimi Mehmet abi ben yasin tahir in kardeşi
A
androit OP ⭐ 18y
walla bilmiyom kolaymi zormu anca 53 oldu bakalim kasiyoruz :d 0 fark ama char 60 tan sonra kendi basına kalıyo üzülüyorum 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: