- Resim Silinmiş.
500K Spli 38 LVL Chine Char
· 35 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
Helal sana nasıl sabredıyorsun 😊
38 lwl demissin ama 42 lwl degil mi?
_
_JanissarY_
⭐ 18y
valla helal olsun ama o kadar sp kasmana hıc gerek yoktu
Char adamın değiLqi 😁 sadece Bir Yerden Bulmsu BENDE bNM CARI Koycam 😁 52 lvl 400k sp war 👍
Kim Yaptıysa İi Yapmış 😆
Char adamın değiLqi 😁 sadece Bir Yerden Bulmsu BENDE bNM CARI Koycam 😁 52 lvl 400k sp war 👍
Cok biliyorsun sen.. Char kendisinin..
helal olsun ben sabredemem:D
hLL waLLA 😄
Arkadaslar 1 Aylik sabir ve toplam 70 YTL masrafla halloluyo bu fotograf farmdan sonra 32 de bıraktim formu geceleri lvl düşerek astim skiller 9 daydı :)) cok zor degil bilg. yanınca bende devam etmedim ugursuzluk diye yeni pc de lvl kasiyorum darisi basiniza orjinal char BADE onunla kasıyorum chari..
guseel server neresı D
M
minotauros
⭐ 19y
tebrikler
zaten bundan sonra lvller kolay gelir
zaten bundan sonra lvller kolay gelir
neptüne server ı ya burası :S
neptüne server ı ya burası :S
O
Original Man
⭐ 18y
o guildide 4 lwl o adam yapmıştır:D
W
WiId_DRAGON
⭐ 19y
tbkler ıyı glzde 500k yapmanın amacı ney lwl 90 ol 9 gap hem ıtem sos som sun cıakr maya calsı hemde ıtem ve sp kas sen dersın sımdı ben lwl 90 olunca sp farm yapmıycam ee ne anlamı var o mzan lwl 90 yap bırak chaır arada bı gor 😄 bence o lwlde mantıksız sp far 9gap kasmak daha ıyı bu bneım orusum sıznkılerede saygı duyarım ama soylede bısı var lwl 30 arası sp de exp baya fazla gelıyo D:
W
WiId_DRAGON
⭐ 19y
tbkler ıyı glzde 500k yapmanın amacı ney lwl 90 ol 9 gap hem ıtem sos som sun cıakr maya calsı hemde ıtem ve sp kas sen dersın sımdı ben lwl 90 olunca sp farm yapmıycam ee ne anlamı var o mzan lwl 90 yap bırak chaır arada bı gor 😄 bence o lwlde mantıksız sp far 9gap kasmak daha ıyı bu bneım orusum sıznkılerede saygı duyarım ama soylede bısı var lwl 30 arası sp de exp baya fazla gelıyo D:
Neptune Serverinde char 90 lvl olunca herkes ezik(gapli) skilleriyle kasarken ben 90 skilleriyle rahat rahat kasicam zaten sp yeterli olcak ve 90 a kadar gapsız kasicam buda en melun lvl atlama olayını hızlandıracak zaten 90 da 120 için sp biriktircez bu aşıkar 😊 ama bu kadar seri 500k toplayamazsın 90 da ben 1 ayda hallettim...
Tercih Blader dimi Mehmet abi ben yasin tahir in kardeşi
walla bilmiyom kolaymi zormu anca 53 oldu bakalim kasiyoruz :d 0 fark ama char 60 tan sonra kendi basına kalıyo üzülüyorum 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap