Icerige atla
Extraloob

50 Milyon Kişi Oynuyormuş! Bende Başladım ^^

· 41 Yanıt · 19K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
50 Milyon Kişi Oynuyormuş! Bende Başladım ^^

Şu anda 50 milyon kişi tarafından oynanan Second Life oyununun bölümü sitemizde açılmıştır, oyuna hemen girdim aynı gerçek hayat gibi şoke oldum resmen muazzam bir oyun yapmışlar ve işin en güzel tarafı hatunlarla öpüşme sevişme gibi figurlerde var bir nevi sim city'nin online versiyonu ve çok gelişmişi.

Sakın kaçırmayın bu sanal dünyayı muazzam dostluklar kurulabilir ben yerimi aldım.

Resmi Sitesi :

http://secondlife.com/

Download Alternatif Link :

http://pc.gamezone.com/gamesell/p21217.htm

second-life.jpg

barcamp_second_life.jpg

Ps : Nerede bizim tayfa hemen beni bulsunlar aynı serverda takılalım uçarız yahu biz burada uçma da var zati 😜
Dosyalar (2)
41 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Paralı olması lazım bu oyun..Paralı olmasada Yapmak isteyeceğin herşeyi parayla yapıyorsun.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
hayırlı olsun okan abı inşallah Yükselirsin Sro da olduğu gibi 😊 benım internet kotalı ondan indiremem + oyunda hiç türke rasladınmı
J
Journalist ⭐ 19y
monopoly'gibi birşeymi bu_? 😜
F
F10diP| ⭐ 19y
monopoly'gibi birşeymi bu_? 😜

yok tabu 😁 😁
Windy
Windy ⭐ 19y
imvuya benziyor,yürümesi felan mouse ilemi gerçekleşiyor?
B
Black Rain ⭐ 19y
Paralı Oyun ^^
Windy
Windy ⭐ 19y
Paralı Oyun ^^

Ecsro(vip)de paralı 😗 güzelse neden oynamayalım 🤤
J
Journalist ⭐ 19y
oyundaki first name'i siz yazıyorsunuz last name i size bir liste sunuyor listeden seçiyoruz galiba şuanda düşünmekteyim ney seçsem diye 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
oyun 21mb birşey, isim seçiyorsunuz soyismi o veriyor türk zannetmiyorum ki olsun, ben bilgiyi bile vermeyecektim bizim ağzı bozuk türkler girmesin diye ama oyunuda 50milyon oynuyormuş bu yüzden herkesin haberi olsun istedim, evet bazı free itemler var lakin para ile herşeyi alabiliyorsunuz ki oyun cidden abartmış bir güzellikte.

6 yıl önce dedim single player oyun asla oynamam artık diye işte bunlarda bunun ispatıdır.
M
Midbroke ⭐ 18y
Bi'ara abimden duymuştum oyunu indirmiştim ama üye olmamıştım 😄 Güzel birşeye benziyor ama bana göre değil .
T
TitusPullo ⭐ 19y
baba girdim oynadım şehirde iki tur attım 2 hatun ile tanıştım çıktım xP Ortam olsun geliyorum.com
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Ben kızla öpüşürken Bizim Ailedekiler Görmesin ? 😄
M
MarXisT ⭐ 19y
Oyunda bize oyunu öğrenmemiz için yardım edecekseniz başalarım
M
Metamorph ⭐ 19y
valla ben bu oyunu 2sene önce oynuyodum isim Kaan Carfagno'ydu 😁
bırakmamın sebebi acayip kota yiyordu valla ne güzel istanbul'da albinin yeri diye bi kahve vardı orda çaycılık yapıyodum hep türkler geliyodu geceleri aleme akıyordum sex show başlıyodu süper bi oyun sınırsız kotası olanlara şiddetle öneriyorum 😈
M
Metamorph ⭐ 19y
ayrıca oyunda iş yaptıkça $ kazanıyorsun bunlarlada alışveriş yapıyosun aleme akıyosun ev , araba , işyeri falan filan...Bi nevi 2.hayat adı üstünde 😄
M
Metamorph ⭐ 19y
Paralı Oyun ^^

hayır degil ben 2sene önce oynuyordum parasız ayrıca hemen türk ve brazilyalı bi manita yapmıştım 😁
Q
Quxera ⭐ 19y
Ben pantolonumu attım yav nasıl giyecem geri ^^.
G
Granad4 ⭐ 19y
extraloob olarak oynayanlar server belirliyelim birlikte aynı yerde oynayalım
G
Granad4 ⭐ 19y
oynamaya başladım 2 hatunla yarı ingilizce muhabbet etmeye calıştım olmadı
dil yok silkroad tan ögredigim kelimeleri kullandım isminney nerelisin merhaba o kadar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: