Icerige atla
Extraloob

50 Lvl Bow Çarım Banlandı :( 5 Ağustos 2008 Pazar

· 37 Yanıt · 3.3K görüntüleme
Y
yukotaguchi OP ⭐ 18y
😞 😞 😢 😢 😢 arkadaşlar yardım pls süper bi çarım vardı jason walker programıyla kasıyordum daha sonra ID ve PW mi yazarken ban zamanı 5 Ağustos 2008, düzelme zamanı da 5 Ağustos 2108 ağlamak istiyorum yardım yardım allah rızası için
37 Yanıt
X
XER0 ⭐ 19y
Bottan banlandıysa yapacak birşey yok. 😞
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
torununun srocu olursa sana dua edecektir 🙄

şaka bi yana gerçekten üzüldüm kardeşim. Geçmiş olsun
Y
yukotaguchi OP ⭐ 18y
saolun arkadaşlar fkat benim çarım şu clientless programı ya da salak gm nin dikkatsizliğinden can verdi soslar paralar güme gitti allah gm nin bi belasını versin şerefsiz herif bot kurmadım o çara o çara blue zerk clientless ve loader programlarını kullanarak girdim neden oldu 😞 ;(
B
ıyı oldu mıllet salak mı para verıp bot alıo cok ıyı oldu
C
Castiela ⭐ 18y
çarında silk varmıydı ?
H
hukman99 ⭐ 18y
benimde carlarım banlandı ıkısıde aynı anda bot falanda kullanmıyodum bırısın ustu full sos +3 elındekı moon+5 tı lwl 52 diydi cok uzuldum allah gm nın belasını versım
M
Misproject ⭐ 19y
bnm wardı 38 lwl 2 lwl sonra dier çarımla mezun etcektim banlandı=)
B
BaFiRa ⭐ 19y
bence tamamen silk ile ilgili
B
BaFiRa ⭐ 19y
bence tamamen silk ile ilgili
J
Çarında silk yüklü değilse bot kullanmasan bile ban yersin.Suçu yine bende buldunuz ya helal olsun ...
D
drotalion ⭐ 19y
Çarında silk yüklü değilse bot kullanmasan bile ban yersin.Suçu yine bende buldunuz ya helal olsun ...

kaan, senin programı kullandım, msn den şimdi sana yazamıyorum, bana birşeyler yazsana 😊
J

kaan, senin programı kullandım, msn den şimdi sana yazamıyorum, bana birşeyler yazsana :)

Benim programlarım engelliyo seni 😄 😈 😁
M
Mateso ⭐ 18y
benimde pluto da 34 lvl wizard çarım vardı elinde som stafı vardı ama uzun zamandır girmiyordum çara dün girmeyi denedim 5 ağustos 2108 e kadar banlanmış hiç bir botta kullanmadım bence gm ler kafasına göre banlıyo silkte almadıysan rast gele banlanıyo
X
XER0 ⭐ 19y
benimde pluto da 34 lvl wizard çarım vardı elinde som stafı vardı ama uzun zamandır girmiyordum çara dün girmeyi denedim 5 ağustos 2108 e kadar banlanmış hiç bir botta kullanmadım bence gm ler kafasına göre banlıyo silkte almadıysan rast gele banlanıyo

bot dışında herhangi bir program kullanmışmıydın loader , clientless vb vb gibi ?
E
emc ⭐ 18y
Arkadaşlar , iki ana karakterim vardı.
Birinde Lunar Blade SOSUN , SRO camiasında sadece 5 adet var ve Alexander Server'da sadece bir tane vardı. Oda bende ... Daha bitmedi. Yeni level 42 oldum. Som sword+5 , som shield+5 , Üzerimdeki herşey Seal of moon ve +4 hemde hepsi yüzükler dahil, kendim uğraşarak +4 yaptım ve Charımın Bankasında 1 milyar altın...
Bitti mi ? Yok bitmedi. Binbir zorlukla bütün itemleri % 100 STR , % 100 INT yaptım. Durability hariç bütün herşey % 100 idi. Banlandı gitti.

Bunlar charları banlıyorlar diye ikinci karakterin üzerinde ne varsa çıkardım. Guild bankasına koydum.
Diğer satış karakterlerimi hepsi level 5-15 arası idi. 5 ağustosda banlamışlar.
Artık degree 5-7 arası sun , som , sos sizlere ömür
> Somlara yanmam bulması kolay ama Seal of Sun'lar üzülüyorum, adamlar satmıyorda ..

Bu iki karakterimde birgün bile soyulma korkusundan bot'a bırakmadım.Bot açmadım. Sadece Rumata Loader kullandım.

> Oyuna son girişlerimde Rumata Loader bile kullanmadım sadece normal yollardan girdim. 3 aylık süre dolupda otomatik ban yememek için.

> Evet ilk charımda 1 milyar altında gitti. Bu siteden çektiğim Rumata, Diğer loaderlar olsun kullandığım için birkere bile soyulmadım. Bu parayı bilgisayarımı gece gündüz açık bırakarak , geceleri 4-5'de ucuz SOS, Elixir satıcılarının yolunu bekleyip onlardan satın alıp satarak yaptım.

> Herşey bir yana her iki karakterimde 30.000(30bin)'e varan her ikisinde ayrı ayrı yaptığım SP puanları gitti. En çok da ona yanıyorum.

> Birşey daha Sadece bir kereye mahsus Silk alsak ve harcamasak bizi yinede banlarlar mı ?
X
XER0 ⭐ 19y
Arkadaşlar , iki ana karakterim vardı.
Birinde Lunar Blade SOSUN , SRO camiasında sadece 5 adet var ve Alexander Server'da sadece bir tane vardı. Oda bende ... Daha bitmedi. Yeni level 42 oldum. Som sword+5 , som shield+5 , Üzerimdeki herşey Seal of moon ve +4 hemde hepsi yüzükler dahil, kendim uğraşarak +4 yaptım ve Charımın Bankasında 1 milyar altın...
Bitti mi ? Yok bitmedi. Binbir zorlukla bütün itemleri % 100 STR , % 100 INT yaptım. Durability hariç bütün herşey % 100 idi. Banlandı gitti.

Bunlar charları banlıyorlar diye ikinci karakterin üzerinde ne varsa çıkardım. Guild bankasına koydum.
Diğer satış karakterlerimi hepsi level 5-15 arası idi. 5 ağustosda banlamışlar.
Artık degree 5-7 arası sun , som , sos sizlere ömür
> Somlara yanmam bulması kolay ama Seal of Sun'lar üzülüyorum, adamlar satmıyorda ..

Bu iki karakterimde birgün bile soyulma korkusundan bot'a bırakmadım.Bot açmadım. Sadece Rumata Loader kullandım.

> Oyuna son girişlerimde Rumata Loader bile kullanmadım sadece normal yollardan girdim. 3 aylık süre dolupda otomatik ban yememek için.

> Evet ilk charımda 1 milyar altında gitti. Bu siteden çektiğim Rumata, Diğer loaderlar olsun kullandığım için birkere bile soyulmadım. Bu parayı bilgisayarımı gece gündüz açık bırakarak , geceleri 4-5'de ucuz SOS, Elixir satıcılarının yolunu bekleyip onlardan satın alıp satarak yaptım.

> Herşey bir yana her iki karakterimde 30.000(30bin)'e varan her ikisinde ayrı ayrı yaptığım SP puanları gitti. En çok da ona yanıyorum.

> Birşey daha Sadece bir kereye mahsus Silk alsak ve harcamasak bizi yinede banlarlar mı ?

5 Ağustos Benim atlattığım 6. banlisti, yazdıklarınızı okuyunca neyi atlattığımı daha iyi anlıyorum 🙄
Y
yukotaguchi OP ⭐ 18y
SİLK YOKTU YENİ ÇAR KURDUM İLK İŞİM 50 SİLK ALMAK VE marlown sen de hiç acıma duygun olmadığını belli etme sana bela okumicamda neyse allah banlananlara sabır versin
B
birtanesi ⭐ 19y
ıyı oldu mıllet salak mı para verıp bot alıo cok ıyı oldu

bu oyna harcadıgım para cok zoruma gidiyor.peki su sekilde dusun bu oynu bitirip napacan??hadi sattn dielim o ladan adam napacak?Ne bu oynun sonu gelir nede bizim durmadan para harcamamızın sonu gelir...
B
ben ne silk aldım ne bişey yaptım 2 senedir oynuodum 5-6 aydırda da loader kullanıom clintless felan kullandım hiç bişey olmadı ne zman clintless stall ı kullandım çarım soyuldu ama ban man yok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: