Icerige atla
Extraloob

50 Lvl Bow Çarım Banlandı :( 5 Ağustos 2008 Pazar

· 37 Yanıt · 3.3K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
5
525252 ⭐ 18y
ıyı oldu mıllet salak mı para verıp bot alıo cok ıyı oldu

Arkadaşın çarı banlanmş sende yani kısaca anasına sövüyon gibi bi söz söylüyosun
Geçmiş olsun
X
XER0 ⭐ 19y

Birşey derdimde şimdi sana.. 🙄 neyse
J
@marlown
Süresiz banlandın. Saygısızlığın luzumu yoktu. 😉
7
74_golge ⭐ 19y
sen şimdi mutfağa gidiyon buzdalabının dondurucusun soğuk suyu alıp 1 bardak dolduruon
ve o charı üstüne 1 bardak soğuk su içiyom .... 🎅 🎅
S
serhat67 ⭐ 18y
beyler tekrar diyorum clientsiz oyuna girme programını pc nize kurmayın benimde bi çok ark bamlandı herkes dikkat etsin
X
XER0 ⭐ 19y
o programın agbot ile çalışanını kullanıyorum banlist atlattım senin şansın yokmuş
B
up
S
samuray444 ⭐ 18y
Ben çarımı 1 lwl den 90 lwl kadar sahde botla kastım am daha ban yemedim hiç dahada kasıyorum sahde botla
J
yazık sana kullanma bedava bot 14 lira verip al bi sbot 14 lirada paramıki yağu silkroad oynuyorsan mutlaka para yatırıcan sroya yatırmayanlarda var ama silkroadcıların %90 ı yatırıyor tüm dünya.
J
yazık sana kullanma bedava bot 14 lira verip al bi sbot 14 lirada paramıki yağu silkroad oynuyorsan mutlaka para yatırıcan sroya yatırmayanlarda var ama silkroadcıların %90 ı yatırıyor tüm dünya.
S
Shroud ⭐ 17y

Arkadaşımızın Bizden Bir Talebine Bilmediği Gözüküyor Bu Tip Kelimelerle Cevap Vermeyelim Kalbi Kırıla Bilir 🍺
V
Vermillion ⭐ 18y
Silk almadığım birsürü yan çarım var hiçbiri ban yemedi hepsinede torqueyle giriyordum ...
Geçmiş olsun ama hemen JWyi suçlama bence . Silk alman şart ban yememek istiyosan .
B
bvba ⭐ 17y
g.o
B
bvba ⭐ 17y
np
B
bvba ⭐ 17y
benimde 80wariorum banlanmıstı
T
TwiLighT ⭐ 18y
up

2 yıllık üyesiniz, senelik topicleri uplamamanız gerektiğini bilmiyor musunuz?
M
melih77 ⭐ 18y
100 yıl sona 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: