Icerige atla
Extraloob

50 Cent Tanınmaz Hale Geldi!

· 30 Yanıt · 8.9K görüntüleme
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Ünlü Hiphop yıldızı film için 25 kilo verdi

50 Cent’in resimlerini gören hayranları şok oldu. 25 kilo veren ve beli 15 santimetre inceleyen hip hop’çı yeni halinin fotoğraflarını kendi internet sitesinde yayınladı.

9 hafta boyunca katı hiçbir gıda yemeyerek sıvı diyeti yapan ve her gün üç saatini koşu bandında geçiren 50 Cent “Açlıktan ölüyordum” dedi.

Ama bu kiloların ‘Things Fall Apart’ filmi için olduğu ortaya çıktı. Filmde kanserle mücadele eden bir futbol oyuncusunu canlandıran 50 cent , bu hikayeyi bir arkadaşının kanserden dramatik ölümü üzerine kaleme almış. Film 2011′de vizyona girecek.
30 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
😱
Special thx to Flexi
J
JawBreaker ⭐ 18y
Kas yığınıydı bu çökmüş herif. 😱 😁
C
Chess ⭐ 16y
açlıktan ölecek Afrikalı gibi duruyor makara:
R
yaratık gibi olmuş 50 Cent Bitmiştir Artık Düzelemezde 😊
G
gorkem8181 ⭐ 16y
😁 50 cent olmus 1kuruş makara:
M
fake olduğu çok belli içinizden birisi 9 hafta sıvı ile beslensin ve günde 3 saat koşsun bakalım o hale gelicekmi hayatta gelmez kasları düzene girer ki okadar kas lı bir herif zayıflasa dahi kasları erimez emin olun kas erimesi hastalığı yoksa ozaman tmm derim
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
fake olduğu çok belli içinizden birisi 9 hafta sıvı ile beslensin ve günde 3 saat koşsun bakalım o hale gelicekmi hayatta gelmez kasları düzene girer ki okadar kas lı bir herif zayıflasa dahi kasları erimez emin olun kas erimesi hastalığı yoksa ozaman tmm derim

Fake değil 50 Cent kendi evinden çektiği SS bu ❗

J
JawBreaker ⭐ 18y

9 hafta sıvı ile beslenip günde 3 saat koşucaksın ve bir deri bir kemik kalmayacaksın. 😱
I
ya hakkaten adam mafya kaslı güçlü bişi o hale nasıl gelir full yag olsa anlıcam ama bilmiorum banada fake gibi geldi sanki tabi global mod fake deil diyorsa ilginç hakkaten ayrıca 50 cent olmus 1kuruş espirisi yerine oturmus ha 😄
I
yuh ya hakkaten dogrumus gazetelerde yer almıs adam yazık etmiş kendine yau
M
Metover ⭐ 18y
Ben sporcuyum en azından sporcuydum. Spor yaparken yağ ve karbonhidrat gibi şeyler alınmadığında vücüt yakmak için kasları eritmeye başlar. Aranızda sporcular biliyordur protein hapları alınır bunlar alındığında spor yapılmazsa çok şişmanlatır hatta şişirir bunlar vücütlarından kas,yağ bulunmayan insanlardır bu yüzden ek takviyeyle kas yaparlar. Sıvı tüketimi ve 3 saat koşu bandı insanı bir deri bir kemik bırakır...
I
Inception ⭐ 18y

😁
R
Relax ⭐ 17y
ne biiçim olmuş adam 😊
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Ben sporcuyum en azından sporcuydum. Spor yaparken yağ ve karbonhidrat gibi şeyler alınmadığında vücüt yakmak için kasları eritmeye başlar. Aranızda sporcular biliyordur protein hapları alınır bunlar alındığında spor yapılmazsa çok şişmanlatır hatta şişirir bunlar vücütlarından kas,yağ bulunmayan insanlardır bu yüzden ek takviyeyle kas yaparlar. Sıvı tüketimi ve 3 saat koşu bandı insanı bir deri bir kemik bırakır...

😎
R
RiqueLme ⭐ 19y
dayı ben 1.80 boy 96 kiloya ulaştım ne yani sırf sıvı ile beslenip günde 3 saat koşsam zayıflama olucak mı ki bide bu sıvı yiyecekten neyi kastediyor full corba mı iciyor yani ?
kafama yattı 16 kilo versem tam oturcak bana.
I
50 cente benzemede hacım 😄 afrika acları gibi 😆
J
Josephine ⭐ 17y
Eroin'i bıraksın 1 aya eski haline döner dert etmeyin.
M

😁

nese: nese: nese:
M
yağ olsa tmmda kas lar nereye gitti ozman yaw silikonmu bu adam estetiklemi yaptırmış o kasları parası yetmemiş heralde ödeyememiş doktorda aşlmış silikonları geri başka bişli aklıma gelmio
😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: