Icerige atla
Extraloob

50 Cent in evi yada imparatorluğumu desek

· 29 Yanıt · 3.6K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y

50 centin evini "Varmısın yokmusun" programında görünce bir araştırma yapayım dedim kendi çapımda biraz bakındım ve bulduklarım fena değil, evinde yok yok hani. eve ilk gelen arkadaşlarına "işte bizim fakirhane" esprisini yapıyomudur acaba 😄 şahsen bana öyle bişey dese gülmekten kendimi alamazdım 😄 Evi bizim esatpaşa kadar, sürekli ev ev diyorum kusura bakmayın artık ne denir o yere bilmem..nedendir bilinmez aklıma birden eskiden trt1 de yayımlanan en son babalar duyar dizisindeki bayan geldi aklıma " zekeriya köydeki evimizde...- ev deme şuraya nazancım - ay kusura bakma karıştırdım şato diyicektim "
çok güzel ya böyle bir yerde yaşamak çok hoş olurdu değil mi? Ancak arkadaşların tepkileri ne olurdu orası bilinmez, hele siz kız iseniz hiç arkadaşınız olmayabilir kızlar birbirini çekemez ya ondan öyle söyledim.
Bakalım bu evi tamamlayan eklentiler neler. Evin içerisinde 19 yatak odası, 35 banyo, bir tiyatro, diskotek, sinema, termal tesis, tenis ve basketbol sahası bulunmakta.
Araştırmam bu kadar, daha da fazlasının olduğuna şüphemizde yok değil.

Evden bir görüntü.
- Resim Silinmiş.

🍿
29 Yanıt
S
sw1ss ⭐ 19y
Ev deme şuna -.- 😁
F
F10diP| OP ⭐ 19y
Ev deme şuna -.- 😁

😁 😁
A
Absence ⭐ 19y
İmparatorluk yanlış bir tabir olur Şato veya kale diyebiliriz ama
P
Presence ⭐ 19y
adamın helikopteri ve barı ayriyetten ama biz bugün sınıfta baya bi dalga geçtik varmısın yokmusundaki rapçi bozuntulaıyla xd
B
BøBa ⭐ 19y
İmparatorluk yanlış bir tabir olur Şato veya kale diyebiliriz ama

Bunlarin 2 side iyi korunan toplu halde yaşanan yerlere verilen isimlerden Fakat Malikane denilebilir Yada sanirim 🤔
P
Evin içerisinde 19 yatak odası, 35 banyo, bir tiyatro, diskotek, sinema, termal tesis, tenis ve basketbol sahası bulunmakta.

Tamam biraz abartı ama hemen her ünlünün evi buna yakın. Hatta şöyle söyleyeyim Korn'un basçısının evi de bu kadar büyük olmamasına rağmen daha kullanışlı ve hoş duruyor bence. Ama zenci değil mi ille de abartacak 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Evin içerisinde 19 yatak odası, 35 banyo, bir tiyatro, diskotek, sinema, termal tesis, tenis ve basketbol sahası bulunmakta.

Tamam biraz abartı ama hemen her ünlünün evi buna yakın. Hatta şöyle söyleyeyim Korn'un basçısının evi de bu kadar büyük olmamasına rağmen daha kullanışlı ve hoş duruyor bence. Ama zenci değil mi ille de abartacak 😁

No ırkcılık 😆

Çalışın sizinde olur, biliyorsunuz adamın hayat hikayesini. Anasının karnından malikane ile doğmamış 😜
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Zenginin malı züürdün cenesi...
P

No ırkcılık 😆

Çalışın sizinde olur, biliyorsunuz adamın hayat hikayesini. Anasının karnından malikane ile doğmamış :P

Irkçılık değil olay 😄 Bu zencilerin yapamadıkları tek şey yüzme. Geri kalan herşeyde abartıp bu hale geliyorlar 😜
F
Friendly` ⭐ 18y
Annem bu adama fifi sent diyo. 😁
O
Old School ⭐ 19y
Mtv Cribs de izlemiştim yorulduğu için evi başkalarına gezdirdi devasa bişey evde iyi kaybolunur
E
o kadar parasi var ama suratindaki o gariban ifadesi hala gitmemiş
C
ChosenOne ⭐ 18y
Ev deme şuna -.- 😁
D
Dwomalath ⭐ 18y
zenginin malı züürtün çenesi hesabı 😄
C
cash_Boi ⭐ 18y
ev ha bizim evler onun 1odası falan herhal:)
F
F10diP| OP ⭐ 19y
ev ha bizim evler onun 1odası falan herhal:)

o kadar da değil 😄 😄 😄
R
Romeo. ⭐ 19y
19 tane yatak odasında kim kalıyorda yaptırmış acaba çok merak ettim 😜
W
WesT ⭐ 18y
Ev mi? Şaka dmi?
F
F10diP| OP ⭐ 19y
19 tane yatak odasında kim kalıyorda yaptırmış acaba çok merak ettim :P

50 cent de ünlü birinden ucuza almış burayı, oda miktarını o belirlmemiş. 19 tane oda ii olur yer sorunu olmaz 😁 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: