5 Str 1 İnt Gidiyorum Ve Bir Sorum Var!
5 Str 1 İnt Buildi Sizce Nasıl Olur 1 İnt Vermem Bana Mag. Attack Daha Çok Kapatmama Yardım Edermi?
Ve Picheon-Fire-Force Gitmek İstiyorum Sizce Nasıl Olur?
· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Böyle bi build i ilk defa duyuyorum çin charlardan pek anlamam ama pek iyi olucağını sanmam :?
5 Str 1 İnt Buildi Sizce Nasıl Olur 1 İnt Vermem Bana Mag. Attack Daha Çok Kapatmama Yardım Edermi?
Ve Picheon-Fire-Force Gitmek İstiyorum Sizce Nasıl Olur?
10 numara builddir . kullandım tavsiye ederim 👍
ben hybirt charlara karsıyım ne oldugu belli deil yha :?
ben hybirt charlara karsıyım ne oldugu belli deil yha :?
hybird : klişelerden uzaklaşarak insanların kendi karakterine hava kattığı builddir 😜
eminmisiniz ii build mi olur bide
nasıl gidiyim pec-fire-light mı?
nasıl gidiyim pec-fire-light mı?
5.1 kullanmadım lakin sitemiz admini screamadle 7.1 yapmıştı itemleri +5 full blue seti vardı çatır çatır kesiyordu en baba adamı lakin bu charlarda tek sorun var dayanıklı değil ve ilk sen vurman lazım ilk darbeyi sen atıyorsan her zaman yıkıyorsun, hybrid iyidir candır...
saol okan abi herkeze teşekürler ❤️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
uŞŞ INT Wizard Cleric Euro erkek çar. baronet ve çanta görevleri yapılı. itemsiz. sadece str int +5 veren gdf si var.
skilleri çokiyi.hepsi açık.fazl 7/1 int hakkında resimli bir sorum var Jupiter Temple ve Sereness ile ilgili bir kaç sorum var.. str blade char kasiyorum bir sorum var? THEİADA 104 LVL VE 114 LVL ARASI STR INT ÇARLAR SATILIKTIR WPDEN YARDIMCI OLUNUR 0533 294 04 29