Icerige atla
Extraloob

5 kişilik party ile kasma yöntemi.

· 26 Replies · 10K views
B
BeoPoweR OP ⭐ 16y
Arkadaşlar sistemim ile 5 tane char açabiliyorum anca.
5 char ile party yapabilirmiyim?
hangi joblar olmalı öneri bekliyorum
26 Replies
T
timu41 ⭐ 17y
1 cleric 1 warrior 3 wizard

en mantıklısı 🙄
C
Cee'd ⭐ 15y
bard ?
1 clerıc 1 bard 1 varri 2 wiz
B
Bard olmadan wizzlere ve clericin mana yetmez . Bard Şart.
1 Bard 1 Cleric 1 Warior 2 Wiz
O
Arkadaşlar adam 107 lerde fln da 5 char kasmıcak bence bard'ları devre dışı bırak 3 kişiyde pt form yap 😊
R
1Bard(Hem Buffer Hem Atacker) +1 Clerıc +1 Warrıor(Hem Buffer Hem Lure) +2 Wizard Atacker En Iyısı Budur 😊
T
TheCunninG ⭐ 19y
Bard olmadan wizzlere ve clericin mana yetmez . Bard Şart.
1 Bard 1 Cleric 1 Warior 2 Wiz

+1
bende böyle yapıyorum
L
Lrd ⭐ 17y
1Bard(Hem Buffer Hem Atacker) +1 Clerıc +1 Warrıor(Hem Buffer Hem Lure) +2 Wizard Atacker En Iyısı Budur :)

hem buffer hem attacker HEM BARD makara: bardın attack yememesi lazım dostum buffer olması için 😊
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
ya warodan vazgeçiceksin ya da barddan bence warodan vazgeç şöyle ki 2 bard 1 cleric 2 wizz
V
ViVaLDi ⭐ 17y
1Bard(Hem Buffer Hem Atacker) +1 Clerıc +1 Warrıor(Hem Buffer Hem Lure) +2 Wizard Atacker En Iyısı Budur :)

hem buffer hem attacker HEM BARD makara: bardın attack yememesi lazım dostum buffer olması için :)

passiveler boşuna mı var 😆
R
ramillete ⭐ 16y
1 cleric 1 warior 3 wiz en güzeli 😄
H
h&a ⭐ 19y

hem buffer hem attacker HEM BARD makara: bardın attack yememesi lazım dostum buffer olması için :)

bence sana öle geliyor denemelisin benim bard hem attacker hemde buffer ☕
bluesman
bluesman ⭐ 17y

cool2:
R
RunFiles ⭐ 15y
1 Warrior,1 cleric,1 bard,2 atacker gerisini fromlarsin gelen olur partye.
S
sniper06 ⭐ 17y
Sana şimdiden kolay gelsn o zmnsa xD
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
Saçma olur alexde partin dayanmaz 8 li yapmaya bak en aşa 7 kişi ayarla.
B
Burrows ⭐ 15y
1 bard 1 cleric 1 warior 2 wizard yaparsin 1 wizard ile 1 wariorda bide 1 bard dışardan alirisn 1 bard sen açki bazıları oto manada sorun cıkarıyor ve kafayı yeme derecesine geliyor snde olursa elınde olur sorun cıkmaz
R
RunFiles ⭐ 15y

bence sana öle geliyor denemelisin benim bard hem attacker hemde buffer ☕

Arkadasim,tambour actiginda veya dans ettiginde eger canavar sana atacck yaparsa tambour iptal olur ileride %44 size koruma saglayacak 10 saniyelik bufun yok olmasi partinin bile yatmasina sebep olabilir...
T
Denemesi bedava 😄
A
ademelek ⭐ 15y
yorma kendini at kasılsınlar işte 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: