G Guernica OP ⭐ 18y 15 yil once #1 sorun bu arkadaşlar.nasıl çözerim eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Tweety ⭐ 19y 15 yil once #2 ADSL modemine fazla yüklendiysen ve oda ısındıysa yapabilir, diğer çözüm yollarını denediğini varsayarak bunu söylüyorum =) Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica OP ⭐ 18y 15 yil once #3 diğer çözüm yolları derken bro. son 1 haftadır böyle oda ısısı normal modem ısısıda normal ama neden böyle bu 😞 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Tweety ⭐ 19y 15 yil once #4 Genel olarak sistem stabilizasyonu problemi olabilir... Virüs tarat... Genelde o küçük mahlukatlarda sebep oluyor... Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica OP ⭐ 18y 15 yil once #5 evet o doğru ama pc güvenli modda açılmyor. tazemeba virüsü yedim. format lazım fakat cd dede virüs var elim kolum bağlı 😊 çok saol yinede eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _TheUniq_ ⭐ 15y 15 yil once #6 güzel paylasım +rep TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yurtbay17 ⭐ 18y 15 yil once #7 bendede aynı hata vardı format attım buu seferde client otomatik olarak kendini kapatıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JusT_FoR_FuN ⭐ 16y 15 yil once #8 güzel paylasım +reparkadaş siteyi şaşırdı heralde 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil