Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar 5 Dakikada Bir Dc Yiyorum Yardım Lazım ..

· 10 Yanıt · 4.4K görüntüleme
S
ScreamSilent OP ⭐ 16y
Arkadaşlar petra serverı açıldığında bende char açtım orda . Fakat 4 5 dk sonra dc yedim. Tekrar Tekrar. Sonunda kendi serverıma döndüm. Fakat ordada dc aldım sürekli. 2 haftadır böyle yardım ederseniz çok sevinicem. Oyunu sildim tekrar yüklerken en son hackshieldı yüklerken şöyle bişiy çıktı. Ok dediğimde yükleme bitmeden kapandı. oyunu açtığımda açıldı fakat sürekli dc. Yardım lütfen.

Resmi ekleyemedim ama şöyle yazıyor.

İnstalling is invalid as writing in registry is not allowed. İnstalling will be stopped.
10 Yanıt
T
TheCombo ⭐ 19y
herkes ayni serverlar niye boş sanıyorsun
S
ScreamSilent OP ⭐ 16y
evet var birilerindede ama arklarımda hiç problem yok :S nie sadece bizde anlamıyorum. çözümünü bilen yardım etsin lütfen.
B
BearGrylls ⭐ 19y
aynı sorun bende war ama kimse bilmiyor yada bilenler söylemiyor server boş olması nedeni de para botlarının fazla olmaması ve bu sorun herkeste yok
S
ScreamSilent OP ⭐ 16y
Sorunun sebebi bence petra serverı geldiğinde gelen patch te. ondan sonra bunlar oldu. oyunu tekrar kurdugumda ise hackshield dosyası yüklenmeden kurulum kapanıyor. ve o yüklenmezse 5 10 dkda bir dc yememiz normal hadi onu update falan etsek. fakat kurulum yaparken kapandığı için hackshield den sonra ne yükleniyor bilmiyorum. bu yüzden bir arkadaşımız sağlam oyunu dc yemeyen bir arkadaşımız oyunu tekrar kurarsa ve hackshieldden sonra ne kuruoluo onu söylerse bide onu update ederse süper olur 😊 belki düzeltebiliriz.
B
BearGrylls ⭐ 19y
Sorunun sebebi bence petra serverı geldiğinde gelen patch te. ondan sonra bunlar oldu. oyunu tekrar kurdugumda ise hackshield dosyası yüklenmeden kurulum kapanıyor. ve o yüklenmezse 5 10 dkda bir dc yememiz normal hadi onu update falan etsek. fakat kurulum yaparken kapandığı için hackshield den sonra ne yükleniyor bilmiyorum. bu yüzden bir arkadaşımız sağlam oyunu dc yemeyen bir arkadaşımız oyunu tekrar kurarsa ve hackshieldden sonra ne kuruoluo onu söylerse bide onu update ederse süper olur 😊 belki düzeltebiliriz.

yeni clientte kesinlikle çözülür 🍿
S
ScreamSilent OP ⭐ 16y
hacı inş çözülür 3 haftadır oyuna giremiyom sogudum silicem ha xD
B
BearGrylls ⭐ 19y
hacı inş çözülür 3 haftadır oyuna giremiyom sogudum silicem ha xD

girdinmi oyuna bende hala dc veriyor 🙏
S
ScreamSilent OP ⭐ 16y
evet hala dc veriyor sıkıldım artık cs online takılıom biraz. 💃
D
Decoy ⭐ 18y
sanırım dc sebebi illegal programlar bende bugün test ettim illegal program kullanımında 5dk sonra dcyi çakıyor normal girdiğimde ise bağlantı kopana kadar akar 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: