Icerige atla
Extraloob

+5 Basmanın Yöntemi (alıntı)

· 40 Yanıt · 2.8K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
L
Lol 100 ü bırak ben 10 elixir harcasam +5 yapmaya kendimi zararda hissediyorum pff -.-
S
Sniker ⭐ 19y
Feyk bu fek arkada koskocaman extraloob yazıyor Mr. Green
S
st3llo ⭐ 19y
100 tane weapon mu Very Happy
afedersin ama 100 weapon en az 22 m.50 lucky 3 m olsa bi +5 parası cıkıyo ne gerek var ugrasmaya.
G
gozleme ⭐ 19y
zuahahaha 100 tane weapon ile adam dile yapar zaten luck almasına veya steydi yapmasına gerek yok zaten o paraya +6 alırsın 100 tane weapon zuaahahhaha lol gitte kendini kandır sen
S
serojen2 ⭐ 18y

zuahahaha 100 tane weapon ile adam dile yapar zaten luck almasına veya steydi yapmasına gerek yok zaten o paraya +6 alırsın 100 tane weapon zuaahahhaha lol gitte kendini kandır sen

saf o yapılandırma okan abının yapılandırması adama ne satasıyon
M
MaviTutku ⭐ 19y
100 tane elixr weapon ile +7 kesin yaparım detective kahvekeyfi Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil
Q
Quensis ⭐ 19y
zaten +5 için 100 tane harca demiyor ki 100 tane al sen en kötü ihtimal 100 tanede yaparsın extraokk
D
Deepb7ue ⭐ 19y

100 tane elixr weapon ile +7 kesin yaparım detective kahvekeyfi Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil

şans işi olmazsa 500 elixirle bile +5 yapamazsın.
J
Jigsaw ⭐ 19y
En iyisi zaten basamazsanız bi stalldan bi tane daha alın deneyin durun Hotan dockta.
V
VurguN ⭐ 19y
bu yontem 1 yıl once extraloob tarafından sitedee yayınlandı hatta 7-8 defada bu sayede +5 yabdım hehuhahuheha
Size benden bi yöntem toplayın tüm elixir shield leri ve bir kalkana basın üst üste 3 kere yanarsa 4. sü mutlaka tutacaktır o 4.sünüde +5 etmek istediğinize basın Wink inanmayan denesin...(lucky falan tabi kullanın garanti olsun)

buda yabancı sitede okuduğum yazı Very Happy
tüm malzemeleri alıp tenha bir yere geçip malzemeleri yerleştirin ve zaman tutun tam 1 saat 24 dakka 5 saniye geçince basın Very Happy adam bu yolla +7 bile edersiniz demişti ama denemedim ben :)
I
50 lucky powder kim kaybetmiş biz bulallaım 5tane 8dg lucky satsam +5 alırım zaten Very Happy
paylaşım için saol
E
ezerche ⭐ 19y
Very Happy:D:DForum Aleminde bir ilk Very Happy:D saol yinede
U
unsterblch ⭐ 19y

abi koptum ya eğer ciddi olarak verdiysen bu topiği dünyada ilktir Mr. Green Mr. Green
extranın kendi verdiği bu konuyu başka siteden alıntı yapmak

HArbi ZUhahahahahahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

imzandaki elektirik direklerine yarıldım Very Happy
I
lol
H
haydar94 ⭐ 19y
Ben aynısı yaptım bir tek steady koyadım +4 den +5 basarken yandı
Q
Quensis ⭐ 19y

50 lucky powder kim kaybetmiş biz bulallaım 5tane 8dg lucky satsam +5 alırım zaten Very Happy
paylaşım için saol

LucKY PowdeR diyor stone değil NpC de satılandan extraokk
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
100 taneyle neler yapılmaz bee of
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ö
ÖzkayATS ⭐ 19y
ole seymı olur yawww bu ıs sans ısıdır :?!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: