- Resim Silinmiş.
Alıntıdır .. Laughing
+5 Basmanın Yöntemi (alıntı)
· 40 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
abi koptum ya eğer ciddi olarak verdiysen bu topiği dünyada ilktir Mr. Green Mr. Green
extranın kendi verdiği bu konuyu başka siteden alıntı yapmak
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
100 tane elixir la ben +10 yaparım beah Twisted Evil
abi koptum ya eğer ciddi olarak verdiysen bu topiği dünyada ilktir Mr. Green Mr. Green
elixir falan al derken satın al demiyor heralde. sende olan malzemede oluyor
arkadaşlar steady stone +5 ten önce hiçbir işe yaramıyor ben bu işlerin kitabını yazdım aksini hiçkimse iddaa edemez steady stone silahın yanmaya karşı simyasını belli ölçüde koruyan bir stone dir kesin ve kesin +5 ten önce hiçbir işe yaramaz.... Exclamation
arkadaşlar steady stone +5 ten önce hiçbir işe yaramıyor ben bu işlerin kitabını yazdım aksini hiçkimse iddaa edemez steady stone silahın yanmaya karşı simyasını belli ölçüde koruyan bir stone dir kesin ve kesin +5 ten önce hiçbir işe yaramaz.... Exclamation
koptum Mr. Green
dalga mı geçiyosun Question
HArbi ZUhahahahahahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Zuhaha bu extralob yazdı ztn:D
puahhahahaa olacak iş değil cidden alemlere yayıldık bizim ürünler bize geliyor ahahahaa Twisted Evil Mr. Green Laughing Razz Very Happy
ehehe bızım sitenin malı bize satılıyor çok tuhaf hemde şaşırtıcı Razz
M
MonteCarlo
⭐ 18y
Twisted Evil Twisted Evil
+5 basmaktan başka şeymi var haha ben daha iyi bi yol biliyorum herseferinde +5 tutuyo hmm .....mısıra devam popcorn popcorn popcorn
H
hakanweb1907
⭐ 19y
aynen sana katılıyorum sanırım şaka olsun diye açılmış bu konu Very Happy
verildi kardeşim verildi ana sayfaya bak
extrabeer Nerden alıntı yaptın söylesene bi muhahuhauhauhsuhws
benn odedigin gibi yapmadım.ama başka şekilde yapmaya kalktım +6 oldu hemde 7 kişinin silahını
bana biraz saçma geldi saten 100 tane weapon alıyorsun ama nedense 5 tane basıyosun ve 5 te 5 yapıyorsunn Twisted Evil
J
Jason Walker
⭐ 19y
Twisted Evil Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap