72 lvl silahımı +5 yapmak istorum.Silahta hiç bir özellik yok npc gibi ama sade crt çok yüksek.O yüzden değerlendirmek istiorum lütfen bana yardımcı olurmusnz ilk ne yapmam gerek?
+5 Basmak için ne gerekli?
· 40 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
extraloob un +5 basma simyasi war ordan faydalanablirsin Wink
Biraz argo olcak ama g.t gerekli Very Happy
R
RoyalFlush
⭐ 19y
+1905 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
+1905 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
doru ama dimi Very Happy
T
Tr. Self Confusion
⭐ 18y
elixir gerekli..
deidigin +5 içn çok gerekmiyorda +6 --+7 içn harbiDen o dediign seyden gerekli Mr. Green
M
madagascar_TR
⭐ 19y
arkadaslar tamamen sans ısıı.sansın warsa basarsın yoksa basamassın ne yazık kı.
Güven
Özveri
Tecrübe
Özveri
Tecrübe
Güven
Özveri
Tecrübe
aynı arkadaşımın dediği gibi detective
Özveri
Tecrübe
kardeş bi kere şans taşı bas 6 da 6 olsun gerisi sana kalmış Very Happy yanması 1 60 gibi azalıyo bide şans tozunu untma basarken
NoMoreLove
⭐ 18y
ben az yakmamıştım +5 basarken Laughing
ya hic düsünme git astraL aL oLsun bitsin +5 rahat basarsın...
+3 yap ner ne yapacaksan sonra hiç bi iteme + basma ertesi güne kadar sonra ertesi gün git sakin kimsenin olmadı biyere powder ve yapıcan itemin elixirden al oturarak bs onu +5 ede aynısı yap ama aralarda hiç + bsma bide yparken pc ye res çek aksmaması lazım pcnin + basarken
astralsız rahat yaparsın gerek yok eğer bu olmassa böle böle denicen bide şunuda söliyeym +4 e ve +5 basçan elixir ve powderlar depoda kalsın yani +3 yaptınya 2 powder ve elixir kaslsın kasada onları kullan
astralsız rahat yaparsın gerek yok eğer bu olmassa böle böle denicen bide şunuda söliyeym +4 e ve +5 basçan elixir ve powderlar depoda kalsın yani +3 yaptınya 2 powder ve elixir kaslsın kasada onları kullan
bASALIM BİZDE OLMUO +3 İLE
Şans Gerekli Gerisi Hikaye Wink
Düzgün cevaplar verin yav. kahvekeyfi
M
MonteCarlo
⭐ 18y
Güven
Özveri
Tecrübe
detective extraokk