arkadaşlar 5 adet şifre si var sbot ilk açıldığında almıştım şimdi kulanmadığım için satıyorum
ben fiyat vermiyorum makul tekliflerinizi bekliyorum !!! sadece şifre arkadaşalar daha önce kredi yüklenmedi
5 adet eski şifre satılıktır
· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
kaç kredilik ?
H
herocum_trrr
⭐ 18y
5 acc la da bot aldın mı çünkü şimdi bot alabilmen için 5 üyeliklede önceden bot almış olman lazım yoksa çlışmaz şimdi
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
eğer botlarını aldıysan önceden yani şuanda süre yüklenebiliyorsa 60 tL verebilirim (exL aracılı ile alabilirim)
15 veririm
Ankara'da isen elden almak isterim 50 TL teklifimdir.
Minumum 150 TL olmalı.
yarın üyelikler açılıyor, neden böyle uçuk bir fiyat söyledinizki sayin menejerim 😗
eğer botlarını aldıysan önceden yani şuanda süre yüklenebiliyorsa 60 tL verebilirim (exL aracılı ile alabilirim)
Sen zaten Crack ini yapmamışmıydın 🤔 puhahaha 😆
D
DataTurkey
⭐ 18y
50 Tl verebilirim.
Minumum 150 TL olmalı.
yarın üyelikler açılıyor, neden böyle uçuk bir fiyat söyledinizki sayin menejerim 😗
acilmayacagi icin olabilir mi:)
açılmayacak olsa o kadar global başlık açıp bas bas bağırmazlar sbot açılıyor diye dimi. 😈
arkadaşlar sadece bunlara üyelik var yani daha önce kredi falan yüklenmedi sadece üyelik almışıtım
beyler sadece üyeliktir bunlar yanii ilk açıldığında üyelik almıştım kredi yüklenmedi sadece 2 sine yüklenmişti
sadece ilk açıldığında üyelik almıştım hiç kredi yüklemedim ama forum lara girebildiğine göre kredi de yüklenir herhalde
2 Tanesi SATILMIŞTIR
B
blood_moon
⭐ 19y
konunun baslıgını deıstır o zaman sonucta sadece uyelık yeterlı deıl aldıgın uyelıge en azından bı kere sure yuklemıs oLMAN gerekıor..
H
herocum_trrr
⭐ 18y
bot almadıgın üyelikler 5 para etmez dostum onlara bot alamazsın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Xian swsinde 3 adet 100 lv char satılıktır 1 adet bow 2 adet ss nuker 5303412370 ilgilenen msj atsin Xian swsinde 1 adet 108 lv nuker satılıktır 4 adet dest ve 2 adet legend seti mevcuttur 2 Adet Sbot Account Satılıktır. [ resimli ] 6 Adet SBot Satılıktır![Uygun Fiyat][25 TL] - 120 LvL - 7 Adet Euro Char Satılıktır.