Icerige atla
Extraloob

5 adet eski şifre satılıktır

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
arkadaşlar 5 adet şifre si var sbot ilk açıldığında almıştım şimdi kulanmadığım için satıyorum

ben fiyat vermiyorum makul tekliflerinizi bekliyorum !!! sadece şifre arkadaşalar daha önce kredi yüklenmedi
16 Yanıt
H
heledeli ⭐ 18y
kaç kredilik ?
H
5 acc la da bot aldın mı çünkü şimdi bot alabilmen için 5 üyeliklede önceden bot almış olman lazım yoksa çlışmaz şimdi
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
eğer botlarını aldıysan önceden yani şuanda süre yüklenebiliyorsa 60 tL verebilirim (exL aracılı ile alabilirim)
T
trancex ⭐ 18y
15 veririm
J
justi ⭐ 17y
Ankara'da isen elden almak isterim 50 TL teklifimdir.
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Minumum 150 TL olmalı.

yarın üyelikler açılıyor, neden böyle uçuk bir fiyat söyledinizki sayin menejerim 😗
L
luuzir ⭐ 19y
eğer botlarını aldıysan önceden yani şuanda süre yüklenebiliyorsa 60 tL verebilirim (exL aracılı ile alabilirim)

Sen zaten Crack ini yapmamışmıydın 🤔 puhahaha 😆
D
DataTurkey ⭐ 18y
50 Tl verebilirim.
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Minumum 150 TL olmalı.

yarın üyelikler açılıyor, neden böyle uçuk bir fiyat söyledinizki sayin menejerim 😗

acilmayacagi icin olabilir mi:)

açılmayacak olsa o kadar global başlık açıp bas bas bağırmazlar sbot açılıyor diye dimi. 😈
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
arkadaşlar sadece bunlara üyelik var yani daha önce kredi falan yüklenmedi sadece üyelik almışıtım
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
beyler sadece üyeliktir bunlar yanii ilk açıldığında üyelik almıştım kredi yüklenmedi sadece 2 sine yüklenmişti
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
sadece ilk açıldığında üyelik almıştım hiç kredi yüklemedim ama forum lara girebildiğine göre kredi de yüklenir herhalde
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
2 Tanesi SATILMIŞTIR
B
blood_moon ⭐ 19y
konunun baslıgını deıstır o zaman sonucta sadece uyelık yeterlı deıl aldıgın uyelıge en azından bı kere sure yuklemıs oLMAN gerekıor..
H
bot almadıgın üyelikler 5 para etmez dostum onlara bot alamazsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: