5-1 Spear Chara Armor Mu Garment Mi Giyilmelidir ben garment diyorum Arkadaş Armorda Israr Ediyor Sizin Fikirlerinizi Alalım KEşke Garmor Olsaydı 😁 😁
--5-1 Hybrid Zırh Seçimi--
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
5-1 Spear Chara Armor Mu Garment Mi Giyilmelidir ben garment diyorum Arkadaş Armorda Israr Ediyor Sizin Fikirlerinizi Alalım KEşke Garmor Olsaydı 😁 😁
garmor a gerek yok protector var onu kullanın ?!!!!!!! 😁
Protector Desem 😁
Special thx to FlexiProtectorun Şeklini Sevmiyorum Çok Kötü Duruyor Ben Prot giyerken oyundan zevk almıyorum...YAni En iisi o olabilir ama giymem yani Garment Yada Armordan Seçin :D:D
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
garment-pro
bende 5-1 hybird spear vardi cok iyi bi garment setim vardi onu cok rahatlıkla strler karsisinda kullaniodum ki ozamanlar snow shield falanda yoktu yani ^^
protector senin icin iyi olur ama lwl ine göre (ayrıca paran bolsa) kastığın yerdeki canavarlara göre giyinebilirsin 😁 😈 😉
valla iyi bir garment set yaparım dersen hem daha yuksek vurursun hem snow shield sayesınde korunursun bence işini gorur
valla iyi bir garment set yaparım dersen hem daha yuksek vurursun hem snow shield sayesınde korunursun bence işini gorur
garmentle nasi fazla vuruomus aciklarmisin hehehe
garment mag atackını artıracaktır iyide bi setin olursa saglam bi charın olur mucuk
garmentin mag. atack i arttirmakla alakasi yok ne kadar blue varsa ustunde 5int 5 str vs die ozaman artar atagin ve balance n garmentle bi alakasi yok yani garment yuksek mag def verir %21 hızlı kosarsin armora gore %20 daha az mana ister skiller okadar
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
garmentin mag atck arttırmakla alakası yok oylemı 😁 balancelra bak derim ben sana mag defns + mag atack balanceları var garmentte armorda da pysh. burak kardesım basından berı de soyluyorum sımdıde soyluyorum garment bızım hybırd ıcın en ıyısı zaten hybrıd oldugu ıcın mag atack ve defans acıgı var garmentle kapatrz ?!!!!!!!
Chosen One ŞAka Galiba :)) ALakası Yok Dio 😊
alakası yokmuş 😆
sana şöyle bir açıklama yapayım garment giyersen full int armor sword shield gibi lightning nuke vurursun benm rehberime bi göz at
sana şöyle bir açıklama yapayım garment giyersen full int armor sword shield gibi lightning nuke vurursun benm rehberime bi göz at
kardeş ya protector yada garment ben 47 kadar armor giyecem soslarım var ust alt ayakkabı armor ama 47 dönecem garmente
ya garment yada protector ?!!!!!!. ?!!!!!!...
ya garment yada protector ?!!!!!!. ?!!!!!!...
garmentin mag. atack i arttirmakla alakasi yok ne kadar blue varsa ustunde 5int 5 str vs die ozaman artar atagin ve balance n garmentle bi alakasi yok yani garment yuksek mag def verir %21 hızlı kosarsin armora gore %20 daha az mana ister skiller okadar
şakamısın sen 😜 mag balance ı arttırıo
T
TripMaster
⭐ 19y
Armor hiç bir char içi iyi değildir nuker armor giyerse diğer nukerlerden tek yer garment olursa strlerle zor kapışır o yüzden protectordan başka şansı yok 😁 :?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap