Icerige atla
Extraloob

5-1 bard/cleric

· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme
P
Presence OP ⭐ 19y
benim5-1 warlock charım var yan skilli cleric memnunum ama guilde buffçu lazım hemde pwp felan yapmak için kullancam warlocktan barda döndürmek istiorum 5-1 bard/cleric nasıl olur bardla kasmayı düşünüorum sizce çokmu kötü olur yoksa kurtarırmı çoğunlukla buff charı olarak kullancam ama gene pwp felan yaparken sizce nasıl olur ❓
8 Yanıt
F
F34RL3SS ⭐ 19y
eu charda hybrid diye birşey olmaz.
Ya full STR ya INT gideceksin.
arasi olmaz 😉
K
Warlokla unique yaratık kesmeye gittinmi acaba bilgi verebilirmiisn ve pvp de nasıl
Ben clerik + warlock acmayı düşünüyorumda
su an sadece sp kasıyorum..daha skilleri vermedim 27 lvl 160k sp 10 günde. 10 günüm daha var yardım edersen sevinirim
350k da lvl kasmaya başlıyacağım.
T
Torquel ⭐ 19y
Warlock+Bard unique dışında her işi müthiş yaparsınız.
Ayrıca hybrid eu tek build warlock/cleric olur,dierleri fos.
L
Leader ⭐ 19y
Warlock+Bard unique dışında her işi müthiş yaparsınız.
Ayrıca hybrid eu tek build warlock/cleric olur,dierleri fos.

+1
P
Presence OP ⭐ 19y
Warlokla unique yaratık kesmeye gittinmi acaba bilgi verebilirmiisn ve pvp de nasıl
Ben clerik + warlock acmayı düşünüyorumda
su an sadece sp kasıyorum..daha skilleri vermedim 27 lvl 160k sp 10 günde. 10 günüm daha var yardım edersen sevinirim
350k da lvl kasmaya başlıyacağım.

uniqeu kesmedimde ama süper char bence bikere ölmen wizarda orala 10 da 1 ihtimal felan ama atağı çok az ama 50 lwlden sonra güzel şekle girio ama ful int i bilemem wizardlar tek atıo o uyuz bi durum ama lwl daha düşk olduğu için normal dir
D
DogukaaN ⭐ 18y
Kullanmayı bilene en güzel char "Warlock+Bard" (Benim char gibi) xD Zaten noob nukerlar,wizardlar tek skill,Strler(Glavier+Bower hariç)için zaten Guard Tambour'umuz var+Dansla birleşince onlara da tek ^^
Glavier'larla Bower'lar için de Warlock'ta onların hakkında gelecek doluyla skill var =P (=
S
Sumsum ⭐ 19y
eu charda hybrid diye birşey olmaz.
Ya full STR ya INT gideceksin.
arasi olmaz ;)

kesınlıkle katılıyorumm...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: