Yeni serverin arap serveri olacağı kesinleşti hemen kararımı değiştirdim Malazgirt'e adımımı attım.pre+pet+devil vb herşey tamam im readyyy ^^
- Resim Silinmiş.
Ps : Orj hilton bendedir ama bu karakterin nick büyük ı şeklinde pm atmak isterseniz =p
4.Nesil Hilton on Malazgirt
· 22 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
hayırlısı olsun, kolay gelsin hacım ^^
Hobaaaaa, en büyük eksik giderildi. En çok Halil sevinir buna, welcome our server 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
Black Rain
⭐ 19y
Bugün bu servera tam anlamıyla gelme fırsatıı geri çevirdim..
haha cihanno ne iş alparslan gibi çekmişsin staffını movialara doğru koşuyorsun 😜 yolun uzun senin ^^
Başlasam mı 🙄 o ne güzel resim öyle yaa 😆
H
HeartLess*X
⭐ 19y
waaaaaaaa ezik seni daha 1LVL noob charınla ss alıyor boy boy birde pre pet almış
asdf xD
asdf xD
New server kesin araplara özel olacaksa bende başlıyım bari malazgirte.
haha cihanno ne iş alparslan gibi çekmişsin staffını movialara doğru koşuyorsun 😜 yolun uzun senin ^^
puahahhaha bromance sen varya acayip zeki adamsın deli güldürüyorsun beni bayılıyorum abicim şu kaliteli yorumlarına ahahahaaa gece gece yardın beni 😁 😈 😆 🎅
tospa leet sana dedim gitme diye para gözünü bürümüş senin maji buna sakın jangandan gelen gelirsen 1 gold bile verme guilde de alma aç sefil movio'larda sürünsün tospa yeni server'a gelmiyormuş bir de silkleri harcamış bittin hacım sen çok kızdım malaz maceran acı olacak malazda bir fakir başlıklarını hazırlayayım ben 😁 😈 😆
waaaaaaaa ezik seni daha 1LVL noob charınla ss alıyor boy boy birde pre pet almış
asdf xD
Pre falan tamamda peti nerden gördün 😆
Gel gel sende gel bırakın arapları yaa, onlarda para (şey), magic pop sun 'lardan geçilmez o serverda 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
Toxicated tam dediğin nedenden olayı başlamıyorum oraya yarışılmaz >
extra hacım asıl sen fakir olacaksın arapların içinde sosun setle gezecekler sen +5 deneyeceksin ahah 😄
extra hacım asıl sen fakir olacaksın arapların içinde sosun setle gezecekler sen +5 deneyeceksin ahah 😄
H
HeartLess*X
⭐ 19y
waaaaaaaa ezik seni daha 1LVL noob charınla ss alıyor boy boy birde pre pet almışPre falan tamamda peti nerden gördün 😆
asdf xD
Alışkanlık olmuş ya pre alınınca petde alınır düşüncesiyle yazmıştım 😁
@Leetnock
bırak bu işleri hacım sen bi charını dahi 100 yapamadın sende o kasma şevki yok bak extraya adam gaiada 100lvl yaptı farmını yapıyor zevkini alıyor sen ne yapıyorsun o chardan o chara o serverdan o servera looool 💃
Toxicated tam dediğin nedenden olayı başlamıyorum oraya yarışılmaz >
extra hacım asıl sen fakir olacaksın arapların içinde sosun setle gezecekler sen +5 deneyeceksin ahah :D
ben fakir mi kuzum sen beni hangi serverda fakir gördün oasis en zengini - pacific en zengini - gaia ise sınırsız param ve itemlerim var rev6'dan bak itemlere gold ise 4b 😎
arap türk kardeşliği kuracağım 🎅
Uzun arşiv taramaları sonucunda arşivden bulmayı başardık ahahah yerlerdeyim
Bir Zamanlar GAIA ahahah

sermayeni ben veriyormuşum zamanında 😁 😈 🎅 😆 😜
Bir Zamanlar GAIA ahahah

sermayeni ben veriyormuşum zamanında 😁 😈 🎅 😆 😜
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Uzun arşiv taramaları sonucunda arşivden bulmayı başardık ahahah yerlerdeyim
Bir Zamanlar GAIA ahahah
sermayeni ben veriyormuşum zamanında 😁 😈 🎅 😆 :P
o.O adam resimlerle belgeledi fakirliğini abi ne diyorsun bu duruma 😁
Bromanceeee yetişşşşşşşşş ahahahahahahaha
Ulen cihanno kemal kılıçdaroğlu gibi bişey çıktın sende adam belgeleri sundu duelloyu başlattı :)))))))))))))))))))))))))))
Ulen cihanno kemal kılıçdaroğlu gibi bişey çıktın sende adam belgeleri sundu duelloyu başlattı :)))))))))))))))))))))))))))
Üff Cihan naptın bro sen yaaa 😜 Ahahahha yarıldım len yarıldım 😜
Okan abiden hala ses yok 😆
Special thx to FlexiUzun arşiv taramaları sonucunda arşivden bulmayı başardık ahahah yerlerdeyim
Bir Zamanlar GAIA ahahahSpoiler
sermayeni ben veriyormuşum zamanında 😁 😈 🎅 😆 :P
Ahahaha. 😆 😆 😜
H.o
PS: Malazgirt de plwl vardır 😆
PS: Malazgirt de plwl vardır 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap