Icerige atla
Extraloob

42 lwl full str cold glavie yim

· 10 Yanıt · 2.0K görüntüleme
S
sparoww OP ⭐ 19y
Cold36 lwlde
heuksal 36 lwl de

fire 30 lwl
ligting :25 lwlde

ben coldlami devam etsem firemi dönsem kararsız kaldim lütfen yarım eddin imbue :cold
10 Yanıt
M
mel1h___ ⭐ 19y
Fire RuleZZZ extraokk
Tweety
Tweety ⭐ 19y
nasıl basladıysan öyle devam ettt Mr. Green

cold glavie rulezzz :?!!!
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
E
Excrea ⭐ 19y
cold glavie olursan hicbi yararini gormessin cunku herkez son itemlerine ice resistance basar hem damagen az olr hemde yarari olmaz fire ol daha iyi
S
sparoww OP ⭐ 19y
simdik deiştirmek ici baya para gitcek yaf:)

bana 1 m borc vericek varmi:)
M
MoonLife ⭐ 19y
cold bence güzel bi secim pvpde ise yarar benim bi akrabam var 55 lvl full str glavie cold walla 62-63 lvl adamı yatırıo pvp de adam bi donuo bi saat hareket edemiyo zevkli bisey hemde buz olmak bence buzdan sasma
H
hitful ⭐ 19y
Fire senin gözünü damagesiyle boyuyo hocam cold rulz
E
Excrea ⭐ 19y

hehehe asil cold senin gozunu freezey le boyuyo Very Happy ama kimseyi dondurmuyo Very Happy 80 olupta itemlerine freeze resist basmayan ezik yoktur heralde Wink
T
Torquel ⭐ 19y

hehehe asil cold senin gozunu freezey le boyuyo Very Happy ama kimseyi dondurmuyo Very Happy 80 olupta itemlerine freeze resist basmayan ezik yoktur heralde Wink

hocam FFUUULLLLLL olamsi lzm ama o resist.Ben vallah ice imbluenun son seviyesinde dondurmadigi adam gormedim....Glavie str cold ROCKSSSS
J
joselewo ⭐ 19y
BÜYÜK bir iştahlan söylüyorum bence fire kullan malısın coldun sa sade buffları ii gerisi yalan isteyen athensdeyim gelsin lw 50 full str glavie fire
48 + sız silahımlan beklerim LeWoLas

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: