Icerige atla
Extraloob

4 Kitap Görevi Hakkında Yardım.

· 5 Yanıt · 10K görüntüleme
S
sizofrentrx OP ⭐ 19y
Quest Name: Collecting Buddhist scriptures
Quest: 4 tane kutsal kitabı geri alın
Reward: 4,750,000 exp , 24,000 sp and 425,000 gold

Arkadaşlar bu görevi yapan biri yardımcı olabilirmi. hangi yaratıklardan düşer.
5 Yanıt
A
altanyunus ⭐ 19y
kardeş biri magarada kazmalı keseceksin diğeri mağara baltacı bomba atanlar var diğeri nachal ve yachal die yaratık keseceksin onlarda mağarada downhang cave de yani hadi kolay gelsin
S
sizofrentrx OP ⭐ 19y
kjardeş nachallardan bi tane düştü yachallardan en son oda çok kalabalık yer gözükmüyo nerdeyse tesadüf girdim çıktım 2 kitap düşmüş.nasıl oldu anlamadım.
4
486dx4 ⭐ 19y
ve 4 kutsal kitap görevini alamayan arkadaşilar sanırım lvl11 de çıkan bir görevi pas geçmişler
jangan jaeunsada ki rahipten alıcanız göreiv chitin tombdaki taşlardan keserek görevi tamamlarsanız daha sonra 4 kutsal kitap görevini alabilirsiniz şahsen ben böyle buldum yardımcı olmak istedim saygılarımla
S
sizofrentrx OP ⭐ 19y

ve 4 kutsal kitap görevini alamayan arkadaşilar sanırım lvl11 de çıkan bir görevi pas geçmişler
jangan jaeunsada ki rahipten alıcanız göreiv chitin tombdaki taşlardan keserek görevi tamamlarsanız daha sonra 4 kutsal kitap görevini alabilirsiniz şahsen ben böyle buldum yardımcı olmak istedim saygılarımla

Çok teşekkür ederim. bir arkadaşım 10 gündür görevi alamıyordu. Şimdi kontrol ettik sadece o görevi atlamış. Çok faydalı bir bilgi oldu sağolasın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: