Icerige atla
Extraloob

4 Dress Geliyor / Hava , Toprak , Su ve Ateş

· 83 Yanıt · 26K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

4 Dress Geliyor / Hava , Toprak , Su ve Ateş

Muhtemelen kısa süre içerisinde 4 yeni dress eklenecek, bunlar Hava , Toprak , Su ve Ateş'i temsil edecek ilk olarak yayınlanan ise ; Hava

Yaz geliyopr Joymax büyük atılım yapacak gibi gözüküyor.

83 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
İyiye benziyor. Görselliği bırakıp biraz da farklı şeylere yönelseler...
J
Joe* ⭐ 16y
gelirse ilk defa hayırlı iş yapmış olurlar. 😎
B
Belarj ⭐ 17y
Muhtemelen Toprak daha güzel olur ama 3 tane dress oldu 3'ünü verip bi tane bunlardan alsam olmazmı 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Muhtemelen Toprak daha güzel olur ama 3 tane dress oldu 3'ünü verip bi tane bunlardan alsam olmazmı 😆

abartmayalım bende 2 tane aldım yeterlidir 😜
J
Journalist ⭐ 19y
Hava'nın havası varmış 😜
B
Belarj ⭐ 17y

abartmayalım bende 2 tane aldım yeterlidir :P

Modayı takip ediyom 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
C
Crisis ⭐ 19y
😠 bugün gece saat 11de yeni dressden almıstım 😠
Z
Zeratul ⭐ 18y
:@ bugün gece saat 11de yeni dressden almıstım :@

hemen isroya gelicek diye bişey yok bro şu an ksro da ^^ yakında isro 😜
C
Crisis ⭐ 19y
:@ bugün gece saat 11de yeni dressden almıstım :@

hemen isroya gelicek diye bişey yok bro şu an ksro da ^^ yakında isro :P

1-2 ay demez koyarlar hemen.Zaten yapdıkları düzgün dress yok renk degistirip duruyolar.Oyuncuların tepkisini arttırmamak icin belki 1-2 hafta icinde bile koyarlar 🙄

ps:bugünkü aldıgım dressle birlikte 3 etti,bunlardan gelirse eger bi tanede bunlardan almak lazım.Hava böyleyse atesle topragı düsünemiyorum 🙄
Z
Zeratul ⭐ 18y
knight dress i yine allayıp pullayıp piyasaya sermişler bro fakat ben beğendim müthiş ^^
X
Xreleave ⭐ 18y
Yeni Dress çıkınca kac hafta kalıyor item mallda bunun bir süresi varmı ? Yoksa yenisi gelince direk kaldırıyorlarmı.
Z
Zeratul ⭐ 18y
Yeni Dress çıkınca kac hafta kalıyor item mallda bunun bir süresi varmı ? Yoksa yenisi gelince direk kaldırıyorlarmı.

belirli bir süresi yok + yeni dress geldiğinde bile item mall da kalan dresslerde oldu ^^
C
Crisis ⭐ 19y

min 2hafta.Eger yapacak birsey bulamazlarsa (renk bile degistiremezlerse.. 😁 ) yada satısı cok olursa 3-4 hafta kalıyor.(MAX)Mesela bu hafta cursed soul dressi kalkıcak salı günü 🤝
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ama ateş eminim güze ve etkili olacaktır ☕
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Arkadaş Düzgün Çhar Bulamadımki İstedigim serverda Bulsam cursed soul dressi Kaçırmazdım ne zamandan beri bekliyorum bu seferde çhar bulamadımdaha off 😢
J
her hafta ayrı kıyafet satacaklar herhalde.
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
toprak'la ateş güzel olabilir
B
güzel yapmışlar
Y
Yukie ⭐ 19y
Cem Yılmaz anısına Ateş, Su, Toprak, -TAHTA- elementlerinin dressini verecekler herhalde 😁

Açıkçası beğenmedim, Saint Knight avatarı biraz üstünde düzeltme yaparak göndermişler....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: