wouw eminim su yada ateş daha güzeldir 😉
4 Dress Geliyor / Hava , Toprak , Su ve Ateş
· 83 Replies · 26K views 0 reading · Page 4 / 5
Replies
sonunda güzel dressler çıkmaya başladı
Cem Yılmaz anısına Ateş, Su, Toprak, -TAHTA- elementlerinin dressini verecekler herhalde 😁
Açıkçası beğenmedim, Saint Knight avatarı biraz üstünde düzeltme yaparak göndermişler....
hehe bu espriyi yapan çıkçakmı die bekliodum 😄 😈
ağaç ve demir de elementtir çin inanışlarına göre
Gerçekten Çok GÜzel Okan bey Teşekkürler ☕
M
meraklibiber
⭐ 16y
oynanabilirliği arttırmaya dair yeniliklerle uğraşsalar daha güzel olabilir.
Dressin içindeki kadın boğulcak gibi olmus 😆
Dressin içindeki kadın boğulcak gibi olmus 😆
+1 😁
C
C_Vitamine
⭐ 17y
Ates cok can yakar -.-
D
DavidGuetta
⭐ 16y
bide arap ırkı cıksında o zaman karman corman hale gelcek silkroad ogrenmek ıcın dersler bıle verılebilir 😄
hava su toprak tahta olmasın abi 😄
Dress'le insanları kandırıyorlar 😊 Gelse ya Name Change Veya Server değiştirme 😉 😄
Dress'le insanları kandırıyorlar 😊 Gelse ya Name Change Veya Server değiştirme 😉 :D
zuahahha sonra charlar orospu olsun değil mi nick değiştir ohh bir de server değiştirdin mi tamam yaa kalpazan gibi olur o char artık nese: makara: 😈 😆
Dress'le insanları kandırıyorlar 😊 Gelse ya Name Change Veya Server değiştirme 😉 :D
zuahahha sonra charlar ****** olsun değil mi nick değiştir ohh bir de server değiştirdin mi tamam yaa kalpazan gibi olur o char artık nese: makara: 😈 😆
Sonuçta hepsinin bir karşılığı(silk) var 😉 1 kere ye mahsus da yapılabilir. Tabi bunu düşünebilirlerse.
NoMoreLove
⭐ 18y
Arkadan wing tribe'lara benziyor. Çok hoş. ^^
pff bunlar burçları simgeliyo ne kadar da astrolojik Joymax beni şaşırttı 😜 Terazi,İkizler ya da Kova olanlar havayı alsın -.-
C
cakaltepeli
⭐ 17y
Chara değilde ata giydirecez sanki bu dress leri bu kadar abartılı olurmu yhaw daral:
Tahta gelsin alacağım
Tahta gelsin alacağım
beraber alırız be hacım, seni buralarda görmek çok nostaljik sitenin ilk günlerini hatırlıyorum hüzünleniyorum 😢
SAğol extraloob. Siteyi açtığın ilk haftalardan itibaren takip ediyorum. Çok başarılı. Herkes yapamaz, zeka lazım .)
--------- Yeni Tahta kostümü

--------- Yeni Tahta kostümü

Log in to write a reply.
Log In