Icerige atla
Extraloob

4 Dress Geliyor / Hava , Toprak , Su ve Ateş

· 83 Replies · 26K views · Page 4 / 5
Replies
D
Devri4Lem ⭐ 17y
wouw eminim su yada ateş daha güzeldir 😉
O
ordreall ⭐ 16y
sonunda güzel dressler çıkmaya başladı
N
Niobe ⭐ 17y
Cem Yılmaz anısına Ateş, Su, Toprak, -TAHTA- elementlerinin dressini verecekler herhalde 😁

Açıkçası beğenmedim, Saint Knight avatarı biraz üstünde düzeltme yaparak göndermişler....

hehe bu espriyi yapan çıkçakmı die bekliodum 😄 😈
E
Elessar ⭐ 18y
ağaç ve demir de elementtir çin inanışlarına göre
F
frityus ⭐ 17y
Gerçekten Çok GÜzel Okan bey Teşekkürler
M
oynanabilirliği arttırmaya dair yeniliklerle uğraşsalar daha güzel olabilir.
N
NoFEaR12 ⭐ 16y
Dressin içindeki kadın boğulcak gibi olmus 😆
S
Schweppes ⭐ 17y
Dressin içindeki kadın boğulcak gibi olmus 😆

+1 😁
C
C_Vitamine ⭐ 17y
Ates cok can yakar -.-
D
bide arap ırkı cıksında o zaman karman corman hale gelcek silkroad ogrenmek ıcın dersler bıle verılebilir 😄
S
Stormer ⭐ 18y
hava su toprak tahta olmasın abi 😄
T
Twona2 ⭐ 17y
Dress'le insanları kandırıyorlar 😊 Gelse ya Name Change Veya Server değiştirme 😉 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Dress'le insanları kandırıyorlar 😊 Gelse ya Name Change Veya Server değiştirme 😉 :D

zuahahha sonra charlar orospu olsun değil mi nick değiştir ohh bir de server değiştirdin mi tamam yaa kalpazan gibi olur o char artık nese: makara: 😈 😆
T
Twona2 ⭐ 17y
Dress'le insanları kandırıyorlar 😊 Gelse ya Name Change Veya Server değiştirme 😉 :D

zuahahha sonra charlar ****** olsun değil mi nick değiştir ohh bir de server değiştirdin mi tamam yaa kalpazan gibi olur o char artık nese: makara: 😈 😆

Sonuçta hepsinin bir karşılığı(silk) var 😉 1 kere ye mahsus da yapılabilir. Tabi bunu düşünebilirlerse.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Arkadan wing tribe'lara benziyor. Çok hoş. ^^
K
Kitty ⭐ 16y
pff bunlar burçları simgeliyo ne kadar da astrolojik Joymax beni şaşırttı 😜 Terazi,İkizler ya da Kova olanlar havayı alsın -.-
C
Chara değilde ata giydirecez sanki bu dress leri bu kadar abartılı olurmu yhaw daral:
M
mavialize ⭐ 19y
Tahta gelsin alacağım
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tahta gelsin alacağım

beraber alırız be hacım, seni buralarda görmek çok nostaljik sitenin ilk günlerini hatırlıyorum hüzünleniyorum 😢
M
mavialize ⭐ 19y
SAğol extraloob. Siteyi açtığın ilk haftalardan itibaren takip ediyorum. Çok başarılı. Herkes yapamaz, zeka lazım .)

--------- Yeni Tahta kostümü

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: