H HurRicanEmJ OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Resden Sonra ilk ben girdim ve yukari cekmek suretiyle azcık vurdum 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H HnTRue ⭐ 18y 17 yil once #2 Tebrikler...! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 17 yil once #3 res saat kaçta geldi uyuyordum ya bottaydı çar:Dhayırlı olsun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #4 tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #5 Sende benim gibi çok zekisin , wizz yatsın die üzerine çektin dimi ? 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #6 Tebrikler.Zerk Scroll kullandın mı ? 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #7 Tebrikler... ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HurRicanEmJ OP ⭐ 19y 17 yil once #8 Sende benim gibi çok zekisin , wizz yatsın die üzerine çektin dimi ? 😁duwarın dibinde takıldım 20sn lag girdi 15k hp vardı kacım dedım az sakata gelmeyek 😄 oraya gıttım oda arkadasın ustune gıtmısler 😄 bılerek olmadı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Think Twice ⭐ 18y 17 yil once #9 tbrl 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Heaxy ⭐ 18y 17 yil once #10 Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Meddah ⭐ 18y 17 yil once #11 Tebrikler. Aldın +9'u hep LY'dasın, biraz da Shaitan kes hem zerk scroll'da var. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N ⭐ 19y 17 yil once #12 tbrikler az kaldı gelyiorum lv 77 😆 xbow TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #13 TebrkLer.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil