Icerige atla
Extraloob

+3'e Kadar Nasıl Basıyorsunuz?

· 55 Yanıt · 5.0K görüntüleme
M
Murderer77 OP ⭐ 19y
Ben Hep Yakıyorum?
55 Yanıt
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
soyle sessiz kuytu bir yer bul f12 ye bas ki butun ayrıntılar felan lag yapacak seyler gitsin
y tusuna bastıktan sonra elixiri felan koydun bitti hersey ama fuseye bastıktan sonra mouse yi fazla kıpırdatma tık yap elini cek ^^
J
Jigsaw ⭐ 19y

soyle sessiz kuytu bir yer bul f12 ye bas ki butun ayrıntılar felan lag yapacak seyler gitsin
y tusuna bastıktan sonra elixiri felan koydun bitti hersey ama fuseye bastıktan sonra mouse yi fazla kıpırdatma tık yap elini cek ^^

Lucky Powderı koymayı bilmiyodur belki ben noobken hiç öyle bi bilgim yoktu da asdasd. Mr. Green Townun ortasında +5 basmıştım bi kere.
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

Lucky Powderı koymayı bilmiyodur belki ben noobken hiç öyle bi bilgim yoktu da asdasd. Mr. Green Townun ortasında +5 basmıştım bi kere.

eheueheu ballı^^ o lagda +5 buyuk sans^^
P
Piglet ⭐ 19y
Ya lag o kadar çok etki etmiyor aslında. Mesela bugün feci ötesi bir lag vardı ama silahı tekte +4 yaptım. Aynı zamanda 2 hafta önce akşam üstü saat 5-6 gibi gene lag varken +5 bastım. Şans işi bence. Fakat ilk önce +2 yap. Sonra şehirde az gez dolaş ondan sonra +3 bas. Mr. Green
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

Ya lag o kadar çok etki etmiyor aslında. Mesela bugün feci ötesi bir lag vardı ama silahı tekte +4 yaptım. Aynı zamanda 2 hafta önce akşam üstü saat 5-6 gibi gene lag varken +5 bastım. Şans işi bence. Fakat ilk önce +2 yap. Sonra şehirde az gez dolaş ondan sonra +3 bas. Mr. Green

eheuehe bizim bu lag inancı biraz batıla kacıyor herhalde ^^
L
Lloody ⭐ 19y
Olayın lagla alakası yok bence extraokk Olay tamamen şans Very Happy :?!!!
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
badozlama dalıcaksın alıcan 10 tane elıxır +3 görenekadar basıcxanm eğer +3 olmadıysa o itemi satıcaksın paranı boşa harcama ondan cacık olmaz
P
Piglet ⭐ 19y

badozlama dalıcaksın alıcan 10 tane elıxır +3 görenekadar basıcxanm eğer +3 olmadıysa o itemi satıcaksın paranı boşa harcama ondan cacık olmaz

Yok öyle bir şey. -Resim Silinmiş.

Gene örnek vereyim geçen spear'a dünya elixir harcadım +5 bir türlü tutmadı. Her gün deniyordum ama +5. En sonunda tuttu geçenlerde. Asıl silah ile inatlaşman lazım. Olacaksın lann +5 diyerek başlayacan olaya. Mr. Green Yoksa diğer türlü kolaya kaçıyorsun. +3 olmadı npc'ye vereyim ben bunu diyerekten. Hırs yapacaksın hırs. Mr. Green
H
HAKAN0 ⭐ 19y
Bence olay silahla ilgili 1 silah oluyo ben +4 tek basıyom bir silah oluyo +2 için 3 kez yakıyon benim son silah +3 ynardie +4 yapmaya korkuyom Laughing Laughing Laughing
P
Piglet ⭐ 19y

Bence olay silahla ilgili 1 silah oluyo ben +4 tek basıyom bir silah oluyo +2 için 3 kez yakıyon benim son silah +3 ynardie +4 yapmaya korkuyom Laughing Laughing Laughing

Şans şans şans şans şans............ -Resim Silinmiş.
M
Murderer77 OP ⭐ 19y

Kardes Heralde Biliyoz Biz Kaçın Kurasiyiz extrabeer
B
boo ⭐ 19y
aslinda lag bazn sans katabilio xD 1 sn lik lagsa yakio ama bzn 5 sn lag girio dc saniosun o zmn hep basiorum ben xD veya abarti batıl dusunuom

(ama ozet olarak sans arttiricilar: Very Happy lucky powder , lucky stone , premium , +4 e kadar 0 a dusmemesi icin de immortal ve astral )
L
Lloody ⭐ 19y
Bende silah +1 basarken yanmıştı Mr. Green Mr. Green Mr. Green
S
SLayeR ⭐ 19y
az once immosuz astralsiz 3 tane silah yaptim hepsi +5 toplam 100 e yakin elixir harcadim

72 blade crt9 +5
64 blade crt 10 +5
72 spear +5

server venice Very Happy
_
_AClD ⭐ 19y
Olay sans fakat bu alcemyinin bi bugu oldugu kesin herkules serverında oynayan arkadlsar bilir demonlord die bir oyuncu astralsiz immortalsız +10 bastı vede bi arkadı var 1Love die adam item satıyorum 5dk sona gosetiro +5+6 yapmıs bi sekilde zaten server yeni olmasına ragmen 6 7 tane +7 yaptı hepsi astal immortalsız
T
tan ⭐ 19y
5 lvl crtıcal 7 phy 80 glavıe yı 5defa +4 yaptım ama bır turlu +5olmadı suan +1 bı durumda kasadakı weaponların hepsı bıttı ama o sılahı +4 yapacam +5 denmıyecem daha satacam dırek Very Happy
4
486dx4 ⭐ 19y
ben pek inanmıyorum böle şeylere git orda bas olmadı burda bas server inseptiondan sonra gittim jangan chitin tomba premiumda var 70tane elixir heba oldu boşa bence şans hotan towndada 72lvl yüzüğü+5 yaptım üstünede 5str 5int ama hp basmadı XD şans dan başka bişiy değil bence
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
abartısız 9 elıxırle +9 yaptım Mr. Green 1 hafta surdu ama +5tı astralla +7 yaptım 4 gun sonra falan +8 ertesı gun +9 68+9 blade Mr. Green Mr. Green Twisted Evil
_
_alpoza_ ⭐ 19y
silahın özelliği varsa tutma şansı daha az bence 52 shield i tekte +5 yaptım(özellik yoktu) ama 56 artısız ama özellikli sword a 20 weapon harcadım +3 tutmadı tabi inat ettim 2-3 gün sonra bastım Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: