- Resim Silinmiş.
3ay Girme Event ini sevdim Bir Bakın :)
· 36 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
Yuh xD
😆
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Hepsi senin mi ? 😁
C
compassionate
⭐ 19y
ohanessssssssssssss o ney la. adamlar iyice zıvanadan çıktı.
🤔
30 günlük tek saat vermiyomuydu ya
hepsi benm çarların 😊
forumda gördüm arkadaşa vermş bende 20 tane çar wardı hepsine girdm uzattım ve halen uzatyrum 250day ^^
forumda gördüm arkadaşa vermş bende 20 tane çar wardı hepsine girdm uzattım ve halen uzatyrum 250day ^^
bence bunu joymax unuttu 😄 pre silk hll olsun yapıştır lord 😁
30 günlük tek saat vermiyomuydu ya
gördüğün gibi 😈 😈 😈
hepsi benm çarların 😊
daral:
bence bunu joymax unuttu 😄 pre silk hll olsun yapıştır lord 😁
devam edym sabaha kadar 500 yaparım 😈 😈
😆
pet uzatılır 3tl 😈 [horny21
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Nasıl ya,benimde charım vardı,eventten kazandım hediyeleri ama trade olmuyor benim itemler 😁
Nasıl ya,benimde charım vardı,eventten kazandım hediyeleri ama trade olmuyor benim itemler 😁
event so-ok git 3. olana tıkla.
3ay girmediysen ama 🍿
H
HexeNKesseL
⭐ 17y
TTNET Sen herşeyi düşünürsün 😄 artık net o kadar cok kopuyokı charlarıma 3 aydır Gırmıyorum degıl gıremıyorum zaten gırıp bende toplıyım barı ne var ne yok ^^
Yuh xD
Yahu 3 aydır gırmedıgım charlarıma gırıyorum "Im sorry, but you are either not eligible for this event or you have already received the gifts." diyor
1.3aydan uzun suredır gırmıyorum
2.Almadım hediyeleri
Sımdı nıye boyle yapıyor bu bana ? 😞
1.3aydan uzun suredır gırmıyorum
2.Almadım hediyeleri
Sımdı nıye boyle yapıyor bu bana ? 😞
C
Coq'Right2
⭐ 16y
hepsi benm çarların 😊
kardeş 20 car vardı ama bir cardaki diger cara verilmiyor sanırsam nasıl oldu ben tam anlamadım 😊
Petler veriliyor ama artik bide o konumdan dusun 😄 peti atar uzatmayi basar olay biter 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap