Icerige atla
Extraloob

34 lvl glavie 3 int verirse ?

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
M
Midbroke OP ⭐ 18y
34 lvl glavie 3 int verirse ne olur fazla bişey olmaz demi 😁
16 Yanıt
R
RoyalFlush ⭐ 19y
birşey olmaz merak etme
M
MakmeN ⭐ 19y
34 glavie olmaz basta
Y
Yukie ⭐ 19y
34 glavie olmaz basta

silahtan bahsetmiyor, chardan bahsediyor... Glavie ler lvl 34 ü atlamaz 😁

Bişi olmaz 3 intten
N
Nebula ⭐ 19y
3 str eksik olur ondanda bişi olmaz itemlere yüklen biraz str olarak
M
Midbroke OP ⭐ 18y
Teşekkürler yorumları için 😉
T
34 glavie olmaz basta

silahtan bahsetmiyor, chardan bahsediyor... Glavie ler lvl 34 ü atlamaz 😁

Bişi olmaz 3 intten

hahaha 😁 😁 , bişe olmas ben nukerime yanlışlıkla 1 str vermiştim 😱
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bence Olur Diger Strlere Göre Ezilirsin Cok Az Sayılarlada Olsa
B
bannedddd ⭐ 19y
Neden pure str olmak varken 3 int verilmiş bir str olmayı tercih ediyorsun? 😄 34lvl zaten, 1 gününü almaz plvl falan.. Bence yeniden char aç. 😉
N
cok buyuk bı degısıklık olmaz ama cokta tasvıp etmedıgımz bı davrnıs 😁 😁
.NET
.NET ⭐ 19y

Nasıl bir şey değişmez?
49 lv. pure STR Glavie kullanıyorum ve şu ana kadar hiç int yok. Giantlarda ciddi oranda damage vuruyor. Mesela 3 int olmazsa 500 vururken 3 str varken 1300-1550 arası vurur 😉 Yani dedikleri gibi, Ya hybird'e dönüştürmeye çalışıcaksın( Çok zorlar) Ya da yeni char aç kasıl veya biz kasalım.
[F New]Solo Gitarist
S
Sniker ⭐ 19y
Ya bişey olmaz sen merak etme.Hadi bakalım 90 lwl oldun elbilerine blue basıyorsun.Bi itemin bir türlü str 6 tutmadı str 3 tuttu 3 str eksik kaldı diyelim.Bırakıcakmısın o charı.5 str 1 balance etkiler zaten.Sen yoluna devam et bişey olmaz. 🤘
S
Sniker ⭐ 19y

Nasıl bir şey değişmez?
49 lv. pure STR Glavie kullanıyorum ve şu ana kadar hiç int yok. Giantlarda ciddi oranda damage vuruyor. Mesela 3 int olmazsa 500 vururken 3 str varken 1300-1550 arası vurur 😉 Yani dedikleri gibi, Ya hybird'e dönüştürmeye çalışıcaksın( Çok zorlar) Ya da yeni char aç kasıl veya biz kasalım.

dediğini tam anlamadım yani 3 str den 1k damage mi farkedecek? Ezik lv lerde balancede dengesizlşikler olur o yüzden oulyordur o.Yani itemlerinde full blue olsa sana 200 den yukarı vuramayacak mob anladığıma göre...Çok Saçma ☕
N
yalnız bende gıtsın ınt versın dmedım dıkkatlı okursn tasvıp etmedgmz bısey dedım neden cunku balance etkılenır sonra ıtemlere blue basark onu kapatmaya calısır daha da guclu olmak varken ☕
S
Sniker ⭐ 19y
Sen bunu anlamıyor olabilirsin bazen bi itemin 10 stone bassan da str 3 den yukarı çıkmayabilir.Kör oalsı şans işte.Ben kendi setimi yapana kadar 10k param kaldı hala bi item str 3 de kaldı.Bırakayım mı o charı daha güçlü olmak varken diyip de? Tabi kasabiliyosa yeni char açsın diyorum.Ama 3 str eksiği senin dediğin kadar hayatta etkilemez...
N
3 intle abartmyn ya balance etkılenır ama o kdr da koymaz chara zaten ılerıde yapcagı setler adamın ınt olmucakmı kıyafetlerle dengeler 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: