34 lvl glavie 3 int verirse ne olur fazla bişey olmaz demi 😁
34 lvl glavie 3 int verirse ?
· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
R
RoyalFlush
⭐ 19y
birşey olmaz merak etme
34 glavie olmaz basta
34 glavie olmaz basta
silahtan bahsetmiyor, chardan bahsediyor... Glavie ler lvl 34 ü atlamaz 😁
Bişi olmaz 3 intten
3 str eksik olur ondanda bişi olmaz itemlere yüklen biraz str olarak
Teşekkürler yorumları için 😉
T
thaemirhaeN_
⭐ 18y
34 glavie olmaz basta
silahtan bahsetmiyor, chardan bahsediyor... Glavie ler lvl 34 ü atlamaz 😁
Bişi olmaz 3 intten
hahaha 😁 😁 , bişe olmas ben nukerime yanlışlıkla 1 str vermiştim 😱
Bence Olur Diger Strlere Göre Ezilirsin Cok Az Sayılarlada Olsa
Neden pure str olmak varken 3 int verilmiş bir str olmayı tercih ediyorsun? 😄 34lvl zaten, 1 gününü almaz plvl falan.. Bence yeniden char aç. 😉
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
cok buyuk bı degısıklık olmaz ama cokta tasvıp etmedıgımz bı davrnıs 😁 😁
Nasıl bir şey değişmez?
49 lv. pure STR Glavie kullanıyorum ve şu ana kadar hiç int yok. Giantlarda ciddi oranda damage vuruyor. Mesela 3 int olmazsa 500 vururken 3 str varken 1300-1550 arası vurur 😉 Yani dedikleri gibi, Ya hybird'e dönüştürmeye çalışıcaksın( Çok zorlar) Ya da yeni char aç kasıl veya biz kasalım.
[F New]Solo Gitarist
Ya bişey olmaz sen merak etme.Hadi bakalım 90 lwl oldun elbilerine blue basıyorsun.Bi itemin bir türlü str 6 tutmadı str 3 tuttu 3 str eksik kaldı diyelim.Bırakıcakmısın o charı.5 str 1 balance etkiler zaten.Sen yoluna devam et bişey olmaz. 🤘
Nasıl bir şey değişmez?
49 lv. pure STR Glavie kullanıyorum ve şu ana kadar hiç int yok. Giantlarda ciddi oranda damage vuruyor. Mesela 3 int olmazsa 500 vururken 3 str varken 1300-1550 arası vurur 😉 Yani dedikleri gibi, Ya hybird'e dönüştürmeye çalışıcaksın( Çok zorlar) Ya da yeni char aç kasıl veya biz kasalım.
dediğini tam anlamadım yani 3 str den 1k damage mi farkedecek? Ezik lv lerde balancede dengesizlşikler olur o yüzden oulyordur o.Yani itemlerinde full blue olsa sana 200 den yukarı vuramayacak mob anladığıma göre...Çok Saçma ☕
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
yalnız bende gıtsın ınt versın dmedım dıkkatlı okursn tasvıp etmedgmz bısey dedım neden cunku balance etkılenır sonra ıtemlere blue basark onu kapatmaya calısır daha da guclu olmak varken ☕
Sen bunu anlamıyor olabilirsin bazen bi itemin 10 stone bassan da str 3 den yukarı çıkmayabilir.Kör oalsı şans işte.Ben kendi setimi yapana kadar 10k param kaldı hala bi item str 3 de kaldı.Bırakayım mı o charı daha güçlü olmak varken diyip de? Tabi kasabiliyosa yeni char açsın diyorum.Ama 3 str eksiği senin dediğin kadar hayatta etkilemez...
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
3 intle abartmyn ya balance etkılenır ama o kdr da koymaz chara zaten ılerıde yapcagı setler adamın ınt olmucakmı kıyafetlerle dengeler 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
satılık 91 lvl int bower çar 100 tl ve 90 lvl int spear 100 tl AELOUS SERVER DA 123 LVL FF İNT SPEAR + 133 LVL İNT SPEAR 0530 515 8733 İLK GELENİ KIRMICAM LvL 80 Pure Str Blade ..vs.. LvL 80 Pure İnt Spear olympus ta 82 lvl str BLADE 80 lvl int char satılık THEİADA 104 LVL VE 114 LVL ARASI STR INT ÇARLAR SATILIKTIR WPDEN YARDIMCI OLUNUR 0533 294 04 29