arkadaşlar daha 5 dkk önce 0.x33 hatası werdi. pff gene yattı kasmak Sad Sad
31 aralık saat 20:00 0.x33
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
şimdi botun bittiğini biliyoz herkes biliyo açtım bu başlığı ne halta yaradı boşa for kirliliğiii Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
T
tusunami99
⭐ 19y
ne yapacaz şimdi yılbaşı diye bota atıyoduk
Evet sm gümledi beyler.Bekleyin derim ama gümledikten 1-2 saat sonra gelmez herhalde :?!!!
bu gold farmer botlar hangi botu kullanıyo da bunlarınki patlamıyo..... hepsi paralı bot olamaz heralde
bu gold farmer botlar hangi botu kullanıyo da bunlarınki patlamıyo..... hepsi paralı bot olamaz heralde
Bir zmanlar sitemizde bulunan clientsiz bot extraokk
Dc yedim Server list e baktım Server bos Büyük bi hevesle Şifremi YAzdımki Bot Gümlemiş Evil or Very Mad Bence 2 güne anca gelir
Herkese İyi yıllar Wink santam santam santam santam santam
Herkese İyi yıllar Wink santam santam santam santam santam
adamlar hiç bitmiyo gebermiyolarda gold farmerlar oyundanda atılmıyo nası iş bu clientsiz bot bunla ugrassak tam süper olur
Very Happy
adamlar hiç bitmiyo gebermiyolarda gold farmerlar oyundanda atılmıyo nası iş bu clientsiz bot bunla ugrassak tam süper olur
onlar kendi sitelerinde sattığı ücretli botu kullanıyolar headbang2ft9
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
⚜️OREGON-KO⚜️V 1299 ▌ OFFİCAL 20 EKİM SAAT 20:00 ▌CZ ARKASI SLOT ▌22:00 ONLİNE USER HERA SC HEDİYE 1.99 OYUNUMUZ [AÇLIŞ 20 MART SALI AKŞAMI SAAT 20:00 ] BUGÜN SAAT 20:00 DA ONLİNE 55/250 Bol Dönüşümlü Server Metin2Yaz Ot Kasmalı bireysel server ♣♣♣♣♣ Bu Akşam Saat 20:00'da Online ♣♣♣♣♣ 2014 Dress ve Petl KO-CLASSIC | Soacs v.1299 Client MYKO | 13 Aralık 2025 - Saat 22:00 |