30.08.2010 Saat 14:00 itibariyle "Aral" serverında birçok char buga girdi.Ben tam ışınlanıyordum ki
dc yedim ve birdaha giremediğim hala deniyorum.Yeni patchi bekliyiceğız galiba yahu 🙄 .Umuyorum öyle olmaz başka çözüm bilen varsa acil konuya cevap atabilirmi şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum .
Dipnot : Bug dediğim Id Pw'yi yazıyorum karakteri seçiyorum Start butonuna basıyorum ve Dc ^^ :!!&%&! Cevaplarınızı bekliyorum ☕
30.08.2010 Char buggta xD
· 10 Replies · 1.7K views 0 reading
10 Replies
Up yardım bekliyorum xF
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Hacım buga girmemiş bi arkadaşının media pk2sini kullanırsan belki olabilir zszc de de ben hotandaydım media pk2de ya da hotanda bug varmış girer girmez dc veriyodu mediayı değiştirdim bug çözüldü denemeni tavsiye ederim(kesin çözüm değil)
U
Unforgiven
⭐ 17y
BBKing aynı sorun bende ve çoooooooook arkadaşımda var.
Hacım buga girmemiş bi arkadaşının media pk2sini kullanırsan belki olabilir zszc de de ben hotandaydım media pk2de ya da hotanda bug varmış girer girmez dc veriyodu mediayı değiştirdim bug çözüldü denemeni tavsiye ederim(kesin çözüm değil)
Yok orjinal media pk2 var onla alakası yok tüm server genelinde bu hata var şu anda towna dönen herkez otomatik dc yiyor [Aral 757/3000 ] kişi kaldı gittikçe kişi sayısı azalıyor
S
sertacalkan
⭐ 19y
aynen bende bugda kaldım yardım 😄
salı düzelir eğer düzelmesse hemen Joymaxın resmı sitesinden GMlere eposta yolluyorsun böyle böyle charım böyle yaparken bu sekılde bugda kaldı die 1 ss alıyorsun ve sorununu 2-3 gune çözüyorlar..
yarın yeni clientle düzelir en geç ama farkedilince emergency inception yaparlar

o kişi kaldı birazdan check'e girer.
o kişi kaldı birazdan check'e girer.
Evet her zamangi gibi Okan abinin dediği çıktı ve check'e girdi haydi gömülün 😁 😆
Log in to write a reply.
Log In