M Minotoche OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Facebook'ta gereksiz bir grup daha açılmış 🙄 . Ama ilk defa böyle bir gruba gülüyorum 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #2 2. secenek diyelim bakalim. Neyi neden isaretledigimi bilmiyorum ama. 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #3 3 yanlışı bilmem ama 1doğrudan sesleniyorum. Seni seviyorum... 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GangsteR ⭐ 19y 16 yil once #4 3 yanlışı bilmem ama 1doğrudan sesleniyorum. Seni seviyorum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #5 3 yanlışı bilmem ama 1doğrudan sesleniyorum. Seni seviyorum 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Oazis ⭐ 18y 16 yil once #6 Facebook'ta gereksiz bir grup daha açılmış 🙄 . Ama ilk defa böyle bir gruba gülüyorum 😁Facebook O KadaR GeliŞtiKi iLkoKuLdA KaYbEtTiğiM SiLGiMi BuLDuM..!! diye bi gurup bile war http://www.facebook.com/search/?init=srp&sfxp=&o=&q=facebook+o+kadar+#/group.php?gid=42153229279 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Buzzz ⭐ 18y 16 yil once #7 doğruya grup yapıyorlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WosT ⭐ 17y 16 yil once #8 3. işaretledim 4 soruda 3 yanlış 1 doğru elde var 0 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Archfiend ⭐ 15y 14 yil once #9 3 yanlışı bilmem ama 1doğrudan sesleniyorum. Seni seviyorum... 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Archfiend ⭐ 15y 14 yil once #10 3 yanlışı bilmem ama 1doğrudan sesleniyorum. Seni seviyorum... 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Archfiend ⭐ 15y 14 yil once #11 2Kere Gidio Msjlar ya (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil